Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

3 events under Copenhagen Fashion Week, du ikke vil gå glip af

Copenhagen Fashion Week er mere end shows og messer. På modeugens voksende eventprogram ligger en hel række af spændende events - både dem, der er åbne for alle og dem, du virkelig gerne vil inviteres til.
Copenhagen Fashion Week er mere end shows og messer. På modeugens voksende eventprogram ligger en hel række af spændende events - både dem, der er åbne for alle og dem, du virkelig gerne vil inviteres til.

1. Sunflower Collection 10

Sunflower har efterhånden bevist, at de gør, som det passer dem. Og ja, vi er intrigued. Om de holder show i Ørstedparken i forsommeren eller tager os til en koncert-show-kombi under modeugen, så er der altid en gennemført kollektion og et vibe-check at komme efter. Denne gang holder brandet show som en del af Copenhagen Fashion Weeks eventkalender, og det vil vi selvfølgelig ikke gå glip af.

Sunflower AW23 Runway Show, Larsbjørnsstræde 10, 1456 København, onsdag den 1. februar, kl. 16-16.30. Anmod om invitation til showet her.

Sunflower.

2. Et lille bid med Cecilie Bahnsen

Vi ville lyve så meget, at vores næser ville ramme jorden, hvis vi sagde, vi ikke savner Cecilie Bahnsens shows i København. Oh lord, storhed! Men mens den markante, danske designers shows er rykket til Paris, vil vi glæde os over et event i Bahnsensk-sfære hos Studio X, der viser hendes seneste ‘Encore collection’, hvor materialer fra tidligere kollektioner kombineres til nye styles.

Cecilie Bahnsen x Studio X, Dronningens Tværgade 50, 1302 København, onsdag den 1. februar kl. 19.30-21.30. Udstillingen er åben frem til den 3. februar. Anmod om invitation til åbningseventet her.

Cecilie Bahnsen.

3. One to watch

Det er ikke for ingenting, at Alectra Rothschild er udnævnt one to watch af Copenhagen Fashion Week. Designeren, der tog sin afgang fra Det Kongelige Akademi i august 2022, udfordrer køn og seksualitet i alle afskygninger og henter inspiration fra hendes venner – der også gik hendes afgangsshow. Iøvrigt et show, som I-D Magazine efterfølgende kårede til den bedste del af Copenhagen Fashion Week.

Alectra Rothschild ‘RIP Masculina’ AW23 Runway Film and physical installation, åbningsevent onsdag den 1. februar kl. 21-23, Hamletsgade 6, 2200 Nørrebro. Showroomet er åbent 2.-3. februar kl. 10-18.

Alectra Rothschild.

Se hele Copenhagen Fashion Weeks eventkalender her.