Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

“Vi har længe oplevet interesse for at kombinere mode og interiør”

Er en ny modemesse på vej? Formland udvider fra næste år sit fokusområde med en dedikeret hal til brands i kategorien 'Fashion & Lifestyle’.
Er en ny modemesse på vej? Formland udvider fra næste år sit fokusområde med en dedikeret hal til brands i kategorien 'Fashion & Lifestyle’.

“Med både mode og interiør rigt repræsenteret signaleres det nu endnu kraftigere end tidligere, at messen er et samlet livsstilsunivers.”

Sådan lyder udmeldingen fra Flemming Andersen, der er projektleder i interiør- og designmessen Formland. En messe, som længe har berørt mode, men som fra næste år satser endnu mere på branchen med en koncepthal dedikeret udelukkende til mode og tilbehør – under titlen ‘Fashion & Lifestyle’. Og den beslutning er, ifølge Formland selv, allerede nu blevet taget godt imod hos eksisterende og nye udstillere:

“Vi er enormt taknemmelige for den store opbakning til hallen, som vi møder hele vejen rundt. Vi har længe oplevet en stigende interesse for at kombinere mode og interiør, og tendensen bekræftes blot af den flotte modtagelse af hallen,” lyder det videre i en pressemeddelelse fra Flemming Andersen, der ligeledes kan fortælle, at udvidelsen er en del af en langsigtet strategi, som betyder, at Formland vil sætte endnu mere fokus på mode og tilbehør i de kommende år.

En generelt øget sammensmeltning af mode- og interiør

Det er dog ikke kun messens udstillende brands, der bakker op om Formlands nye, udvidede fokusområde. Også brancheorganisationer som Dansk Mode & Textil ser stort potentiale i messens nye strategi:

“Det giver glimrende mening. Forbrugerne i dag er i høj grad vant til one-stop-shop-princippet og genbesøger gerne de butikker, online som fysisk, der har noget ekstra at tilbyde, og som kunderne i forvejen godt kan lide. Samtidig er der i dag en sammensmeltning af mode- og interiørbutikker, der i høj grad er livsstilsbutikker, hvorfor den nye ‘Fashion & Lifestyle’-koncepthal kan skabe værdi for både udstillere, besøgende og ikke mindst Formland som destination,” supplerer CEO Thomas Klausen fra Dansk Mode & Textil, der til januar, når Formland næste gang finder sted, selv vil være at finde i det nye modeområde.

Formland Spring 2023 foregår i MCH Messecenter Herning den 29.-31. januar 2023.