Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, NAVNENYT

Andrea Elisabeth Rudolph overdrager direktørstolen til ny CEO

De store sko hos Rudolph Care skal udfyldes af Ditte Søndergaard Bihorac, der har 13 års erfaring i branchen hos brands som Chanel og L’Oréal.
De store sko hos Rudolph Care skal udfyldes af Ditte Søndergaard Bihorac, der har 13 års erfaring i branchen hos brands som Chanel og L’Oréal.

“Jeg har altid været bevidst om, at jeg på et tidspunkt skulle give CEO-stafetten videre, og da jeg mødte Ditte Søndergaard Bihorac, vidste jeg, at Ditte var den helt rigtige til rollen,” lyder det i en pressemeddelelse fra Andrea Elisabeth Rudolph, stifter af hudpleje-succesen Rudolph Care. En virksomhed, hun grundlagde og selv har været administrerende direktør i siden 2009. Og også en virksomhed, hun har ført fra lille start-up med en vigtig mission til stor forretning med knap 30 ansatte. Men nu er tiden kommet til at flytte fokus fra ledelse til det kreative. Hun fortsætter:

“Ditte besidder den erfaring og de evner, som skal til for sammen med resten af teamet at kunne forfølge vores drømme for fremtiden. Jeg glæder mig til selv at træde ind i den rolle, hvor jeg er bedst – nemlig i det strategiske, kreative, legende og udviklende.”

Fokus på international vækst

Ditte Søndergaard Bihoracs CV vidner om en lang karriere med specialisering i skønhedsbranchen hos virksomheder som Chanel, New Nordic og L’Oréal og under titler som COO og Sales & Retail Director. Hos Rudolph Care skal hun primært stå for at realisere virksomhedens strategi, der blandt andet indebærer at accelerere væksten internationalt.

“Jeg har med stor beundring fulgt virksomheden fra sidelinjen, lige siden Andrea Elisabeth Rudolph proklamerede, at tiden var inde til et paradigmeskifte i skønhedsbranchen. Den kompromisløse tilgang til bæredygtighed og ansvarlighed har været, og er stadig, banebrydende – og har positioneret Rudolph Care som pionér både i Danmark og i udlandet. Andrea Elisabeth Rudolph har været med til at uddanne forbrugerne til at stille krav til de produkter, de køber – ud fra holistiske sundhedsprincipper. Det kan man kun have stor respekt for. Det er en virksomhed med stærke værdier, og det elsker jeg. Jeg glæder mig til at skulle være med til at fortsætte Rudolph Cares spændende rejse og bidrage til at nære og drive udviklingen af virksomheden,” supplerer hun.

Ditte Søndergaard Bihorac tiltrådte officielt rollen den 1. oktober 2022.