Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Talent

Alpha bag ny talentudstilling i Magasin

Vil du opleve to af tidens største designtalenter, herunder det hypede brand Stem, skal du slå et smut forbi Magasin.
Vil du opleve to af tidens største designtalenter, herunder det hypede brand Stem, skal du slå et smut forbi Magasin.

Strik, så delikat som et spindelvævs tråde, men i farver som en psykedelisk drøm. Jakker og bukser, hvor produktionens proces er tydelig i tøjet. Dét finder du lige nu i Magasin på Kongens Nytorv som en del af et samarbejde mellem Alpha og det ikoniske stormagasin.

Alpha finder hele tiden nye veje at udbrede viden om nye designtalenter, at udstille deres design på og skabe et professionelt system omkring dem til at vokse i. For nu anden gang præsenterer de fra denne uge og frem til den 21. august et samarbejde med Magasin du Nords ‘We Love to Care’, hvor engelske Sarah Brunnhuber fra Stem og svenske Emma Gudmundson udstiller – i Magasins vinduer og stueetage.

Begge designere arbejder intelligent med zero-waste, hvor Stem har udviklet et innovativ vævesystem, hvor mønsterdelene væves direkte ind i stoffet, og Emma Gudmundson laver strikkede unikadesign på håndstrikkemaskine – og begge producerer primært med forudbestilt tøj, så intet produceres overflødigt.

Bag Alpha står Ane Lynge-Jorlén, der udtaler:

“Alpha er det første bogstav i det græske alfabet og betyder begyndelsen på noget vigtigt. Det mener vi også, at vi og vores arbejde er, og derfor slår navnet vores konsoliderede position fast, som en betydelig igangsætter af og støtte til de bedste nordiske modetalenter. Sammen med Magasin kan vi hjælpe endnu flere designere med at nå ud med deres arbejde og budskab, og denne gang udvider vi samarbejdet med salg af designernes arbejde i et særligt Magasin-collab, hvilket giver endnu mere til designerne.”

Udstillingen – hvor enkelte dele også kan købes – kan opleves frem til den 21. august 2022 i Magasin på Kongens Nytorv i København. 

Et nyt zero-waste-vævesystem med store ambitioner. Hold øje med Stem.