Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS23, Indland, Modeuge, SHOWANMELDELSE

Monokromt håb for Hope

Med et show med begrænset udsyn, hvor det var svært at få tøjet i fokus, serverede Hope monokrome looks, som efterlod en med et håb om mere.
Med et show med begrænset udsyn, hvor det var svært at få tøjet i fokus, serverede Hope monokrome looks, som efterlod en med et håb om mere.

Hope, kreativ direktør Frida Bard, grundlagt af Ann Ringstrand og Stefan Söderberg 2001 i Sverige

The Lab, torsdag den 11. august 2022 klokken 11.30

Hope inviterede til et teknisk show, hvor kameraer, skærme og lyssætning gav indtryk af, at vi nærmere var i et fotostudie end til et modeshow. Det var et sjovt koncept, men når man er kommet for at se tøjet, var det desværre lidt, ja… håbløst.

På trods af de udfordrende omstændigheder, som gjorde det svært at se tøjet ordentligt bag skærme og lamper, fangede flere outfits opmærksomheden. Som dette monokrome sæt, der lader de forskellige materialer fremhæve hinanden og herigennem skabe dynamik og elegance.

Hopes tøj gør ikke nødvendigvis meget væsen af sig og kan til tider virke meget hverdagsagtigt, som her i de forvaskede jeans med malerpletter. Sat sammen med den åbne skjorte og simple jerseybluse bliver man helt klar til en praktisk søndag med huslige gøremål.

Ikke alt tøjet bød dog op til at svinge malerrullen. Det sorte outfit med snoren bundet om det bare maveskind gav – som vi har set hos så mange andre – mindelser om Y2K. Her har bukserne stadig en snert af arbejdsbukser over sig, men de er gjort cool og mere strømlinede, og dermed kan de fungere som en spændende erstatning for et par gode jeans.

Farverne var holdt meget neutrale hos Hope, hvor de brune outfits stak ud som de mest farvestrålende. Kombinationen af mange nuancer gik igen i flere outfits, og det var med til at løfte de ellers simple snit.

Hope bød også på mange jeans i sort, grå og denne lavendelfarvede. Alle i et løst fit og lettere forvaskede, som gav et blødt og behageligt look, der komplimenterede den afslappede styling fint.

Se hele kollektionen her