Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS23, Indland, Modeuge, SHOWANMELDELSE

Kort, men uhyre præcis præstation fra Schnayderman’s

Med en lille, men klokkeklar kollektion fra Schnayderman’s beviste de med deres første fysiske show under Copenhagen Fashion Week, at lidt har også ret.
Med en lille, men klokkeklar kollektion fra Schnayderman’s beviste de med deres første fysiske show under Copenhagen Fashion Week, at lidt har også ret.

Schnayderman’s, kreativ direktør Hampus Bernhoff, grundlagt af Joel Urwitz og Victor Press i 2012 i Sverige.

Fredericia Løvstræde 1, torsdag den 11. august 2022 klokken 16.30.

Catwalken centrerede sig om et stort, sort ur på gulvet, hvor hvide tal gik i den modsatte retning end normalt. Temaet blev understreget af den beskedne kollektion – tolv indgange blev det til, men når de er så gennemarbejdede, er det helt okay og understreger måske også, at med godt tøj har man ikke brug for alverdens.

Schnayderman’s forstår at mikse materialer på en enormt taktil “lad-mig-lige-mærke-her”-måde, hvor tre ensfarvede pieces i et look får dybde og bliver spændende med de forskellige teksturer.

Du finder mange garderobeklassikere hos Schnayderman’s, men det bliver aldrig kedeligt. Det er tydeligt, at kvaliteten er i top, og der er kælet for detaljerne som her, hvor bukser og skjorte fornyes med trævlede nålestriber.

Der er masser struktur på lookene, som her på den ternede striktrøje, hvor de mørke tern er skabt af løse tråde med oversprungne masker.

Double denim holder bare. Især i en fed kvalitet som denne, der kun vil blive flottere og flottere med tiden.

Der var masser (hvis man kan sige det i en kollektion med 12 indgange) af lækker strik i kollektionen. Som denne rustrøde, vamsede cardigan, der i stylingen fik cool kant med caballero-hatten.

Se hele kollektionen her