Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS23, Indland, Modeuge, SHOWANMELDELSE

Samsøe Samsøe kan meget - men allermest på herresiden

Samsøe Samsøe bød på stærke herrelooks, strik og vellykket brokade til dagens show.
Samsøe Samsøe bød på stærke herrelooks, strik og vellykket brokade til dagens show.

Samsøe Samsøe, grundlagt 1993 i Danmark.

The Plant, onsdag den 10. august 2022 klokken 14.30.

Gone Fishing var temaet til Samsøe Samsøes show og SS23-kollektion, der blev vist på The Plant onsdag eftermiddag. Brandet har da også længe flirtet med den urbane naturlængsel – som vi i dag så i blandt andet flere outdoor-inspirerede work wear-jakker og løstsiddende cargobukser.  

Det er klart på herrelooksene, at Samsøe Samsøe er stærkest og bedst formår at udfordre garderoben, i denne kollektion igennem farver, brokade og strik.

Her ses et eksempel på førnævnte brokade, som Samsøe Samsøe igennem de seneste sæsoner løbende har udviklet og forfinet på. Særligt fint var et kraftigt herresæt af lysgrå denim med et miks af hvide paisley, grene og blomster, stylet over en lys hættetrøje.


Samsøe Samsøe formår fortsat at skabe kollektioner med stor bredde. En styrke, der desværre også bliver deres svageste punkt, når de forsøger at favne så bredt, som de gør. For det gør det svært at gribe dem og drukner til tider brandets mange fine takter indenfor blandt andet strik og suiting. 

For det er netop strik, hvor Samsøe Samsøe udmærker sig, og det var også tilfældet denne sæson. Blandt andet i en tætsiddende strikkjole med dyb rund udskæring og asymmetrisk knapstolpe. Eller i en flyffy strikket herrepolo –  i en falmet limegul, som generelt var en gennemgående nuance i kollektionen. 

Se hele kollektionen her.