Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS23, Indland, Modeuge, SHOWANMELDELSE

Baum und Pferdgartens power brigade

Baum und Pferdgarten genopfandt her til aften deres legesyghed i både farver, tidsperiodemiks og showlocation.
Baum und Pferdgarten genopfandt her til aften deres legesyghed i både farver, tidsperiodemiks og showlocation.

Baum und Pferdgarten, Vognmagergade 2, onsdag den 10. august 2022 klokken 18.30.

1.  Power pink

Der var knald på farverne til aftenens Baum und Pferdgarten-show, hvor specielt pink – som vi allerede så lidt af på AW22-kollektionen – var en af de helt gennemgående nuancer. Og det klædte brandet og var med til at genfinde noget af den legesyghed, som de havde med sig fra start. Der var selvfølgelig også andre farver at finde i kollektionen, som lilla, turkis, limegrøn og blå, ligesom at de mere klassiske farver i form af sort, hvid og beige også var repræsenteret.

2. Tidsrejsen

En blomstret smal tunika over et par korte stumpebukser ledte tankerne tilbage til 1960’erne, mens en oversize lilla bomberjakke førte os frem til slutningen af 90’erne, og et par pinstribe shorts med åben frakke og kig til både trusser og BH indkapslede moden netop nu. Generelt havde kollektionen referencer til flere forskellige tidsperioder, der på fineste vis  var blandet i en stor smeltedigel og gjort til Baum und Pferdgartens tidsrejse.

3. København som backdrop

Baum und Pferdgarten havde ligesom flere andre brands udbyttet den danske sommer – og Københavns kommunes velvillighed til at afholde show midt i gadebilledet. Helt præcis havde de fået lov til lukke Vognmagergade. Gaden, der også huser brandets flagship store, men med åbent fortov, så alle forbipasserende kunne komme med på en kigger. Udover at København som by er et fantastisk backdrop for den danske modescene, ikke mindst her til aften, hvor en pink ultralang fodgængerovergang udgjorde runway’en, så er der også noget forfriskende over det, når forbrugeren også kan være med.