Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS23, Indland, Modeuge, SHOWANMELDELSE

Sweet romance og pink parasoller hos Rabens Saloner

Rabens Saloner viste feminine toner i en kollektion med masser af appeal.
Rabens Saloner viste feminine toner i en kollektion med masser af appeal.

Rabens Saloner, grundlagt af kreativ direktør Birgitte Raben Olrik i 2007 i Danmark

Refshalevej 181, tirsdag den 9. august 2022 klokken 16.30

Tie-dye har altid været en stor del af Rabens Saloners DNA, men mærket formår endnu en gang at forny og forfine måden at anvende det på – her i en mættet koral, og hvad man kunne kalde en faded regnbue. I SS23-kollektionen blev det vist på alt fra badetøj til jakkesæt og kjoler.

Pink, koral og sart rosa fungerede som gennemgående farver og gav et smukt modspil til kollektionens mere maskuline elementer, som på den overdådige silkekjole med flæser i flere lag.

Rabens Saloner viste med et inkluderende modelcast, at deres tøj fungerer smukt på alle typer af kvindekroppe.

Tailoring fylder mere og mere i Rabens Saloners kollektioner, men fornemmelsen af lethed i materialer og snit er bibeholdt, hvilket klæder både tøjet og mærket.

Den klare (og mere klædelige) gule farve gik igen flere gange i kollektionen både på tøj og accessories og fungerede som et frisk pust blandt mange af de mere afdæmpede farvenuancer.

Enkelt skårede kjoler med et smukt fald gik igen flere gange i kollektionen, og de sarte toner understrengede kollektionens femininitet.

Kollektionens favoritlook ifølge denne anmelder og samtidig noget nyt fra Rabens Saloner. Et fint punktum på en generelt fin og gennemarbejdet kollektion.

Se hele kollektionen her