Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Model iført hoodie fra 7 Days Active
Alle nyheder, Navne, NAVNENYT

7 Days Active henter ny CEO

Stine Bering, der har erfaring fra blandt andet Day Birger et Mikkelsen og Five Units, er udpeget som ny administrerende direktør hos det hurtigtvoksende sportsbrand.
Stine Bering, der har erfaring fra blandt andet Day Birger et Mikkelsen og Five Units, er udpeget som ny administrerende direktør hos det hurtigtvoksende sportsbrand.

7 Days Active, som blev etableret i 2019, har især i 2021 har oplevet stor vækst. Ikke mindst på medarbejderfronten, hvor de gik fra tre til ti fuldtidsansatte. Nu har brandet så valgt at opruste yderligere med en ny direktør i form af Stine Bering. Det sker, efter stifter og kreativ direktør Malkit Singh i juli trådte ud af virksomheden, som han oplyste i en story på sin Instagram.

Stine Bering kommer med en bred erfaring fra branchen, blandt andet som salgschef for henholdsvis Day Birger et Mikkelsen og Five Units, såvel som tre år som Brand Director hos 2NDDAY. Jakob Langemark, der er bestyrelsesformand hos 7 Days Active, udtaler i en pressemeddelelse om ansættelsen:

“Vi er enormt glade for, at Stine med hendes erfaring fra både salg, ledelse og branding, er blevet en del af 7 Days Active. Hos 7 Days Active har vi store ambitioner, og det kræver en konstant dedikation, nytænkning og ikke mindst et strategisk hold, som kan fortsætte den positive udvikling. De sidste år har tydeliggjort vores internationale skaleringspotentiale, vi har blandt andet fået et stærkt fodfæste i USA og UK. Et fortsat fokus på opbygning af det internationale salg samt videreudvikling af brandets DNA er derfor noget af det, som Stine skal være med til at realisere.”

Fusionering af sportskultur og mode

Ifølge den nye CEO, skyldes sports- og leisurewear-mærkets tidlige succes blandt andet evnen til at “fusionere sportskultur og mode.”

“7 Days Active er et unikt brand med et enormt potentiale. Allerede på nuværende tidspunkt har 7 Days Active en imponerende international distribution og er repræsenteret hos førende fashion og lifestyle retailers. Jeg ser frem til at bidrage med videreudviklingen af 7 Days Active som brand og ikke mindst som en fortsat god forretning og en stærk organisation,” supplerer hun.

I forbindelse med modeugen i denne uge vil 7 Days Active præsentere sin SS23-kollektion via live træning-sessions i samarbejde med udvalgte sportsambassadører. En kollektion, der er udviklet af designer Nikolaj Storm og kreativ direktør Simon Rasmussen.

Stine Bering tiltrådte stillingen den 1. august 2022.

Stine Bering, 7 Days Actives nye administrerende direktør.