Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Modeuge

Et pakket eventprogram: det sker under Copenhagen Fashion Week SS23

Traditionen tro er der ikke kun shows på programmet ved denne sæsons modeuge, men også talks, udstillinger og andre events. Få et overblik her.
Traditionen tro er der ikke kun shows på programmet ved denne sæsons modeuge, men også talks, udstillinger og andre events. Få et overblik her.

Modeugen er lige om hjørnet, og det er ved at være tid til at få styr på kalenderen. For udover et tætpakket showprogram, vil København om to uger summe af liv og glade dage, når indkøbere, presse og influencere fra nær og fjern besøger byen til Copenhagen Fashion Week SS23. For der er nemlig mere på programmet end bare modeshows – der vil være udstillinger, paneldebatter, middage, fester og meget mere i løbet ugen. Læs med her, eller se det fulde program her.

Allerede mandag den 8. august tager Rixo og Migliorini hul på modeugen med henholdsvis en pop up, hvor man kan få forsmag på Rixos januar-kollektion, og et showroom, hvor Migliorini for femte gang åbner dørene op for et nøje kurateret udvalg af danske og internationale mode- og beautybrands. Rixos pop up er åben fra mandag-fredag, mens Migliorini byder indenfor mandag og tirsdag under modeugen.

Rixo – preview: Møntergade 3C, 1116 København K. Mandag-fredag klokken 9-18.

Migliorini x L’Officiel x The Audo: The Audo, Århusgade 130, 2150 København. Mandag-tirsdag klokken 9-17. Invitation er påkrævet.

Og ikke nok med det, er der mandag aften også premiere på Marie Sloth Rousings nyeste kollektion, som bliver præsenteret med en modefilm. Kollektionen – 02 – er denne sæson inspireret af sengetøj og processen med at komme ud af sengen. Det er Marie Sloth Rousings anden modefilm, og den første af slagsen sikrede hende en plads i Statens Kunstfonds karriereprogram ’Den Unge Kunstneriske Elite’.

Sloth Rousing –  fashion film præmiere: MJR6+J8 Copenhagen, Corner of Sønderhoved no.1, Refshaleøen. Mandag klokken 18-20.30. Invitation er påkrævet.

Masser af talks og udstillinger

Om tirsdagen begynder ikke kun showkalenderen, men også talk-programmet. Således vil man tirsdag, onsdag og torsdag kunne streame interessante talks med nøglepersoner fra modebranchen om relevante emner som blandt andet talentudvikling, diversitet og ligestilling. I Illum inviterer Vogue Scandinavia desuden til en talk om den kommende sæsons trends og tendenser.

Illum X Vogue Scandinavia Fashion Talk: ILLUM, 2nd floor Østergade 52, 1001 København K. Tirsdag klokken 17-19.

Er du mere til et kunstnerisk islæt er der også her interessante punkter på programmet. I løbet af modeugen vil der nemlig være flere udstillinger at besøge rundt omkring i byen. Little Liffner undersøger kreativitet og legesyge indenfor skandinaviske, minimalistiske rammer med en installation, som kan besøges tirsdag-torsdag. Dansk Flygtningeråd ønsker med en kunstinstallation i Bella Center at gøre opmærksom på udfordringen ved manglende hygiejneprodukter til menstruerende flygtninge.

Little Liffner SS23 installation: Store Strandstræde 19, 5tv, 1255 København K. Tirsdag-torsdag klokken 9-19. Aftale er nødvendig.

Danish Refugee Council – kunstinstallation: Sustain-hallen, Bella Center, Center Blvd. 5, 2300 København. Onsdag-fredag klokken 9-18.

Hvis du er mere til drinks og spil, sørger Les Deux for rammerne til dette foran Forum. Her kan du spille petanque eller basketball, eller bare flade ud med en morgenkaffe eller en kold drink. Hos Zalando kan du få repareret dit hullede tøj med broderi fra Lille Klode eller Broderist, eller du kan få dine gamle sneakers frisket op af Clean Sneaks. Det sker i H9 i Kødbyen, hvor du også kan overhøre paneldebatter om emner lige fra ’trend fomo’ til genbrugsjagt med influencerne Emilie Lilja, Frederikke Toftsø og Sidsel Alling.

Les Deux HomeCourt: Julius Thomsens Pl. 1, 1925 Frederiksberg. Onsdag-fredag klokken 9-16.

Zalando x Copenhagen Fashion Week: Halmtorvet 9A, 1700 København. Tirsdag-torsdag klokken 15-19.