Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, KULTURANBEFALINGER

5 udstillinger, vi glæder os til under 3 Days of Design

Udover socialisering og æstetisk berigelse blandt ekstraordinære udstillinger er der der rig mulighed for ny viden blandt en lang række debatter og talks til årets 3 Days of Design.
Udover socialisering og æstetisk berigelse blandt ekstraordinære udstillinger er der der rig mulighed for ny viden blandt en lang række debatter og talks til årets 3 Days of Design.

I næste uge, i halen på Salone del Mobile i Milano, breder designfestivalen 3 Days of Design sig ud med spektakulære udstillinger og events over hele København. Vi har samlet en række af dem, vi glæder os allermest til at opleve.

Shaped by Silver

Georg Jensen er gået sammen med arkitekterne Spacon & X om udstillingen, hvor husets arkivar hver dag står klar til spørgsmål og rundvisning i sølvhusets lange historie og ikoniske design.

Kristina Dam Studio hos kendt kreativ direktør

Kristina Dam Studio har overtaget Kim Grenaas spektakulære lejlighed, der i anledningen af designfestivalen er omdannet til et gennemført showroom, der i disse dage danner ramme om en række talks og events. 

Aiayu: Sådan giver du dine tekstiler nyt liv

Aiayus konceptforretning i Nordhavn – lige over for The Audo, der også er vært for flere designevents – holder workshops om naturindfarvning af stof og visible mending meed blandt andet Lille Klode og RAA.

Helle Mardahl Studios underfundige univers

Helle Mardahls farvefulde glas; lamper, piedestaler, champagneskåle og meget mere er en konstant voksende forretning og kreativt univers. Virksomheden er netop rykket til nye lokaler, som de her har forvandlet til et – om muligt – endnu mere magisk ‘wonderland’, en udstilling fuld de delikate glasdesign.  

Nye og gamle klassikere med Fritz Hansen

Fritz Hansen er med en specialbygget pavillon, designet af Henning Larsen Arkitekter, rykket ind i gården til det netop genåbnede Designmuseum Danmark. Her har de samlet en række designere og ledere i den kreative branche til debatter og talks om blandt andet bæredygtigt design, design af nye klassikere og revitalisering af gamle. Fredag den 17. juni interviewer Fashion Forums chefredaktør, Carla Aagaard-Strube, designduoen Ahm&Lund og Kasper Salto på scenen klokken 15.00.

Uffe Buchards distinktive hotelhule

Uffe Buchard har i dag samlet en del af sine mange talenter i hotellet The Darling, hvor han løbende indretter og udstiller værker af både kendte og upcoming talenter. Under 3 Days of Design er hotellet åbent for professionelle, der kan komme forbi til ny inspiration af farver, kunst og August Sandgrens fine æsker med smykker fra Dulong.

Læg også mærke til… 

Emilie Helmstedt, der sammen med All Matters Studio har designet et nyt værk og snakker om ‘brainactivity’ den 15. juni, klokken 16.30 på Bredgade 67.

Arne Aksels nye showroom, der løbende  – ikke kun under 3 Days of Design – danner bløde rammer om lanceringer, middage, talks og meget mere. Den 16. juni klokken 18.00-23.00 er der drinks, mens Jeuru synger.

Du kan se hele programmet og de mere end 313 events her.