Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Først havde han Kanye i røret. Så blev han fashion director på et af tidens mest toneangivende magasiner

Stylist Ras Baun Bartram har i lyntempo markeret sig internationalt – og kan nu skrive Fashion Director for 032c på cv'et.
Stylist Ras Baun Bartram har i lyntempo markeret sig internationalt – og kan nu skrive Fashion Director for 032c på cv'et.

Karrieren er blevet bygget mere end almindelig hurtigt op for blot 20-årige Ras Baun Bartram. Men særligt i de seneste par måneder har tingene roteret i et ekstra højt gear. Det er nemlig ikke mere end blot tre uger siden, at det  blev kendt, at han var blevet håndplukket af Kanye West til at stå for stylingen af den aktuelle video Heaven and Hell – et samarbejde, der blev til over et par måneder, blandt andet i Paris. Men dette blev langt fra kulminationen på januars begivenheder for Ras Baun Bartram. Det er nemlig denne weekend blevet offentliggjort, at han fremover har titlen som Fashion Director på det toneangivende, tyske magasin/fashion brand 032c.

“Ras er den slags helt utrolige kreative kraft, som du sjældent møder. Vi kunne ikke være mere spændte på at begynde denne nye æra med ham i kolofonen,” lyder det fra 032c’s grundlægger og chefredaktør, Joerg Koch i en pressemeddelelse. Selv fortæller Ras Baun Bartram, da vi taler med ham søndag aften, at han fremover skal være brandets ansigt udadtil, blandt andet under de internationale modeuger sammen med chefredaktøren, og at han skal stå for stylingen af en serie i hvert magasin, style brandets kommende modeshow under herremodeugen i Paris til juni og i det hele taget arbejde tæt med magasinet på en “unik og integreret måde,” som Joerg Koch også udtrykker det.

Ras Baun Bartram debuterer som Fashion Director for magasinets 41. udgave, der udkommer i maj 2022.