Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Modeuge

Kom med til webinarrække om modeugens bæredygtighedskrav

Copenhagen Fashion Weeks kommende bæredygtighedskrav til brands på den officielle showkalender er omdrejningspunktet i en serie webinarer, der løber fra næste uge.
Copenhagen Fashion Weeks kommende bæredygtighedskrav til brands på den officielle showkalender er omdrejningspunktet i en serie webinarer, der løber fra næste uge.

Fra næste uge vil Copenhagen Fashion Week og CIFF afholde en række webinarer, som dækker de seks fokusområder fra de krav, Copenhagen Fashion Week fra 2023 vil stille til alle brands på den officielle showkalender og udstillende på CIFF. Kravene er en del af Copenhagen Fashion Weeks ambitiøse handlingsplan mod at blive en vigtig i aktør i modebranchens grønne omstilling.

I hvert webinar vil Copenhagen Fashion Week dykke ned i ét fokusområde og uddybe de enkelte krav i detaljer. Dette er en oplagt mulighed for alle, som er interesserede i at være en del af den officielle showkalender hos Copenhagen Fashion Week, eller har interesse i at udstille på CIFF, for at få et indblik i kriterierne og høre, hvad der skal til for at blive klar til, at disse træder i kraft i januar 2023. Der vil være mulighed at stille spørgsmål under webinarerne.

Copenhagen Fashion Week og CIFF afholder første webinar den 9. november kl. 10 – 11. Her er Frederik Larsen, Co-founder af In futurum, inviteret til at fortælle om, hvilke krav brands og virksomheder vil blive stillet indenfor strategisk ledelse.

Den fulde oversigt over webinarerne kan du se her:

Webinar 1: 9. november – Strategisk retning med gæstespeaker Frederik Larsen, Co-Founder, In futurum
Webinar 2: 16. november – Design
Webinar 3: 23. november – Materialevalg
Webinar 4: 30. november – Arbejdsforhold med gæstespeaker Marie Busck, Head of CSR & Sustainability, DM&T
Webinar 5: 7. december – Forbrugerinvolvering
Webinar 6: 14. december –  Show-/messeproduktion med gæstespeaker Frederik Larsen, Co-Founder, In futurum

Læs mere om de enkelte webinarer og tilmeld dig et eller flere webinarer via dette link. Tilmeldingen er gratis. Webinarne bliver afholdt på engelsk.