Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Bæredygtighed, Indland, Politik

Regeringsprogram vil skabe grøn omstilling i modebranchen

Kom med, når Teknologipagten og Dansk Erhverv inviterer til dialog om, hvordan man bedst ruster modevirksomheder til en grøn fremtid.
Kom med, når Teknologipagten og Dansk Erhverv inviterer til dialog om, hvordan man bedst ruster modevirksomheder til en grøn fremtid.

Vores fælles fremtid byder på et stigende behov for grønne og bæredygtige løsninger, og det har indflydelse på den måde, små- og mellemstore virksomheder driver forretning og arbejdsplads på, ikke mindst i modebranchen. Kunder stiller stadig flere krav om bæredygtige varer og ydelser, og der ses en tendens til, at medarbejdere fravælger job i virksomheder, som ikke har en grøn profil.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Teknologipagten, der i samarbejde med Dansk Erhverv inviterer virksomheder, interessenter, brancheorganisationer og eksperter til dialog om, hvordan danske virksomheder i blandt andet design-, mode- og møbelbranchen bedst rustes til en grøn fremtid.

Teknologipagten blev stiftet af regeringen i 2018 med formålet om styrke kompetencer og løfte samfundsbundne problemstillinger på STEM-området (Science, Technology, Engineering, Mathematics, red.).

Få indflydelse på den grønne omstilling

Ud over at du som deltager kan blive klogere på mulighederne ved at arbejde med grøn omstilling, kan du på en branchespecifik workshop være med til at udarbejde anbefalinger til, hvordan danske modevirksomheder kan komme i gang med den grønne omstilling, og hvordan man sikrer de rette kompetencer til omstillingen. Anbefalinger vil efterfølgende blive udgivet og brugt til arbejdet med opkvalificering af virksomheder, så de er bedre klædt på til en grøn fremtid.

Eventet finder sted i Børsen den 7. september 2021. Læs mere, og tilmeld dig her.