Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Modeuge, SHOWANMELDELSE

Rotate iscenesatte den filmiske fest

Rotate startede en fest og fik os alle til lige at finde et ekstra gear frem, her på modeugenssidste showdag, hvor de vidste en kollektion der understregede, at vi stadig skal have det sjovt.
Rotate startede en fest og fik os alle til lige at finde et ekstra gear frem, her på modeugenssidste showdag, hvor de vidste en kollektion der understregede, at vi stadig skal have det sjovt.

Rotate, Tunnelfabrikken, torsdag den 12. august klokken 18.00

I Tunnelfabrikkens rå industrihal holdt en smuk samling vintage-biler parkeret, da Rotate holdt et af modeugens sidste shows torsdag aften. Som showet startede, kom modellerne til publikums (vildt høje) hujen og klappen ud af bilerne en efter en klædt på til partyyyyy. Rotate har fra start været party-pigens go-to brand, når det galdt festkjoler og denne sæson var ingen undtagelse. Med aftenens show viste de to kreative direktører Thora Valdimarsdottir og Jeanette Madsen, at de trods Corona-pandemien har holdt fast i deres vision for brandet.

Kollektionen emmede af cool glamour mikset med 90’er-nostalgi: den mintgrøn oversize jacquard-jakke med matchende minikjole, der åbnede showet, de baggy techno-inspirerede bukser med store påsyede lommer sammen med en kort sølvtop og selvfølgelig en minikjole, hvor der var printet flerfarvede striber på pailletterne. Der var også flere gode bud på overgangsjakker blandt andet en hvid trenchcoat i vegansk læder og en anden vegansk læderjakke, der var coatet, så det lignede pythonskind.

Under nedlukningen lancerede Rotate under navnet ’Rotate Sunday’ en kollektion af joggingsæt, så det ellers meget natklubegnede mærke også kunne bruges hjemme – ikke bare om søndagen, men også til Zoom-møderne. Og selvom der bestemt ikke var noget casual over aftenens kollektion, så var der også mere nedtonede styles, end vi tidligere har set hos brandet. Noget, der åbner op for, at Rotate for alvor kan blive en del af hverdagsgarderoben – særligt, hvis man er tilhænger af at give denne et twist. Som med en hvid denimkjole med flagermusærmer, et blomstret pyjamassæt, der i Rotates fortolkning havde bukser med cut-out-detaljer og en skjorte med westernreferencer, mens et småblomstret jakkesæt havde fået “det lille ekstra” med indsatte paneler i uld og silke.

Rotate er everyday glamour, og er man hende, der gerne vil være festens midtpunkt også på en hverdag, kan man kun omfavne deres kollektioner.

Se hele showet her.