Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS22

Parisisk modemesse bliver en del af Revolver

På grund af Covid-19-situationen i Frankrig har Man/Woman valgt at slå sig sammen med Revolver under kommende modeuge i august.
På grund af Covid-19-situationen i Frankrig har Man/Woman valgt at slå sig sammen med Revolver under kommende modeuge i august.

Med Paris’ herremodeuge i næste uge og Pitti Uomo-ugen efter skydes sommerens modeugesæson nu igang. Men på grund af Covid-19 er mulighederne for afholdelse af show og messer stadig langt fra optimale mange steder. Heller ikke i Frankrig. Af den grund har den parisiske modemesse Man/Woman denne sæson valgt at slå sig sammen med modemessen Revolver – et tiltag, der betyder, at messen i august kommer til at dele lokaler med Revolver. Ifølge Man/Womans CEO har de to modemesser meget til fælles.

“De to messer, Man/Woman og Revolver, har haft et stærkt, personligt og respektfuldt venskab i mange år, og den kommende sæson kræver innovative løsninger for at tilbyde vores udstillere den bedst mulige salgs- og præsentationsplatform,” udtaler Antoine Floch i en pressemeddelelse. Beslutningen om at tage til København har ikke været svær at træffe for franskmanden.

“Revolver og Copenhagen Fashion Week er planlagt i august, hvilket er et godt tidspunkt at afslutte herretøjssæsonen og samtidig sætte gang i dametøjssæsonen, især fordi Danmark og København er i en meget sikker situation taget pandemien i betragtning,” slutter han.

 Copenhagen Fashion Week afholdes 10.-13. august 2021.