Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne

ALT for damerne henter ny chefredaktør internt

Efter syv år som chefredaktør giver Tina Nikolaisen nu faklen videre til redaktionschef Rikke Dal Støttrup, der har været en del af redaktionen siden 2016.
Efter syv år som chefredaktør giver Tina Nikolaisen nu faklen videre til redaktionschef Rikke Dal Støttrup, der har været en del af redaktionen siden 2016.

Der har været en del rotationer på de danske mode- og livsstilsmagasiner det seneste år. Og nu er turen kommet til ALT for damerne. Det nu 74-årige blad har nemlig netop udpeget ny chefredaktør i form af den nuværende redaktionschef Rikke Dal Støttrup. En titel, der i dag bestrides af Tina Nikolaisen, som også kan kalde sig overordnet magasindirektør i Egmont.

“Det er naturligt for mig at udnævne Rikke, som de seneste fire år har bevist sig som en kreativ og kompetent redaktionschef og en stærk sparringspartner,” siger Tina Nikolaisen i en pressemeddelelse fra Egmont Publishing, der udgiver ALT for damerne. Hun fortsætter som chef for den danske magasinportefølje bestående af blandt andet Euroman, Eurowoman, RUM, Gastro og Vores Børn, og har derudover overtaget posten som bestyrelsesformand i det delvist Egmont-ejede modelbureau Unique Models.

Rikke Dal Støttrup har tidligere været redaktør på TV2/Nyhederne samt redaktionschef på programmet Go’ aften Danmark.

“Det er en stor ære for mig at blive chefredaktør for ALT for damerne, som har spillet en rolle for mig hele mit voksne liv. Og det er en daglig æressag at være i øjenhøjde med danske kvinder, så bladet fortsat bibringer værdi i en hverdag, hvor mobiltelefonen i forvejen giver os adgang til mere adspredelse og underholdning, end vi overhovedet kan nå at forbruge. Bladet overlever på den kreativitet, omhu og troværdighed, der er blevet givet videre i en menneskealder, og i 2020 er det vigtigere end nogensinde, at vi har en klar intention med dét, vi gør,” siger Rikke Dal Støttrup, der også tidligere dette efterår skabte overskrifter med en leder, der beskrev en ny – og anti-retouchering – billedbehandlingspolitik på bladet.

Ny chefredaktør på ALT for damerne Rikke Dal Støttrup. Foto: Viktor Nilsson