Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne

Herrebrand udpeger tidligere Magasin-profil som ny CEO

Jakob Halberg Kruse skal fremover varetage rollen som CEO hos BLS Hafnia – en rolle han overtager fra stifter Besnik Miftari selv, der i stedet dedikerer sig til det kreative.
Jakob Halberg Kruse skal fremover varetage rollen som CEO hos BLS Hafnia – en rolle han overtager fra stifter Besnik Miftari selv, der i stedet dedikerer sig til det kreative.

Det streetwear-orienterede herrebrand BLS Hafnia, der blev stiftet tilbage i 2011 af Besnik Miftari, har valgt at investere i  udnævnelsen af en ny CEO. Valget er faldet på 36-årige Jakob Halberg Kruse, der overtog direktørstolen i denne måned – en stol, han overtager direkte fra Besnik Miftari selv. Det skyldes, ifølge stifteren, at de administrative opgaver er blevet flere og flere i takt med, at den fortsat lille virksomhed er begyndt at vokse:

“Bestyrelsen byder Jakob Kruse velkommen og ser frem til, at BLS Hafnias stærke brand udvikles yderligere, og at væksten fortsætter under hans ledelse. Med Jakob Kruses tiltrædelse får Besnik Miftari også mere tid til det, han elsker, og det, der i sin tid gjorde, at han startede virksomheden – nemlig at tænke kreativt, arbejde på nye designs og udvikle brandets visuelle identitet. Besnik vil fremadrettet fungere som kreativ direktør,” siger bestyrelsesformand for BLS Hafnia Burim Miftari i en pressemeddelelse.

Fra venstre Jakob Halberg Kruse, fra højre BLS Hafnia-stifter Besnik Miftari.

Jakob Halberg Kruses har 15 års erfaring i modebranchen og har tidligt i sin karriere fungeret som sælger for virksomheder som IC Group (dengang IC Companys) og Day Birger et Mikkelsen, ligesom at han har været blandt andet indkøber for herreafdelingen i Magasin Du Nord. Hos BLS Hafnia skal han blandt andet sørge for, at brandet indtager nye markeder og dermed fortsætter den igangværende eksponentielle vækst.

“Jeg har kendt BLS Hafnia gennem en årrække, og jeg ser frem til at blive en del af det energiske og hårdtarbejdende team. Jeg er overbevist om, at jeg kan bringe mit kendskab til branchen i spil på effektiv vis, og at vi kan drage nytte af det faktum, at jeg har spillet bold på begge banehalvdele. Vi skal bygge videre på den positive udvikling, vækst og succes, som BLS Hafnia har opbygget de sidste mange år,” supplerer han, hvortil Besnik Miftari selv afslutter:

“Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med Jakob Kruse, som kan overtage nogle af mine tidligere arbejdsopgaver, så jeg kan fokusere mere på videreudviklingen af brandet, nye designs og indmarchen på de internationale markeder. Jeg har i mange år båret for mange hatte, og jeg glæder mig til at give et par af hattene videre til en kompetent og målrettet ny CEO.”

Jakob Halberg Kruse overtog den direktørstolen den 1. november 2020.