Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder

Ordet kunstsalon får ny betydning i hænderne på Mads Stig

En af modebranchens mest brugte hårstylister står bag ny salon med et ambitiøst syn på kundeoplevelse.
En af modebranchens mest brugte hårstylister står bag ny salon med et ambitiøst syn på kundeoplevelse.

Mads Stigs byline er velkendt i både de danske og internationale modemagasiner som AnotherMan, Harper’s Bazaar, Eurowoman, ELLE, Euroman, Office Magazine og Vogue, hvilket betyder, at det til nu oftest har været modeller, der har været igennem hans hænder som frisør og hår- og makeupartist. Men med Mads Stig Studio står det fremover alle frit for at booke en tid som Mads Stigs ene – ja ene – kunde. Visionen for den nye salon er nemlig fuldt fokus på den enkelte kunde, der udover nyt hår også kommer derfra en kunstoplevelse rigere. Mads Stig er, sammen med sin mand og kreative partner, Emil Nissen, en aktiv kunstsamler, og derfor var det oplagt at lade hans nye salon reflektere dette.

Salonen er skabt i samarbejde med den spanske kunstner Guillermo Santoma, der har skabt et navn på idéen om at dekonstruere vores faste forestillinger om, hvordan design skal tage sig ud. Noget, der giver god mening, når man ser det nye sted. Santoma står bag alle dele af salonens udsmykning og indretning, fra stolenes vilde, nærmest organiske udtryk af opløsning, væggenes take på en storbyhule af asfalt – eller hvad der minder om – og det lysende net af små skærme, der deler rummet.

“Det har altid været min drøm at få mit eget kreative sted. Realiseringen af Mads Stig Studio har gjort det muligt for den drøm at blive til virkelighed, og det at kunne dele processen i samarbejde med så mange fantastiske og talentfulde mennesker fuldender hele min vision,” fortæller Mads Stig.

Mads Stig Studio åbner i denne uge i Fredericiagade 41, København K.