“Vi havde til det sidste håbet, at vi kunne gennemføre vores intime, æstetiske, hyggelige, rørende og ikke mindst branchehyldende aften sammen med jer på Villa Copenhagen. Det er nu ikke muligt.”

Sådan lyder det i en mail fra Elle-teamet anført af mediechef Cecilie Ingdal, der netop er blevet udsendt. Prisfesten er blevet udskudt i alt to gange, først fra maj til september og siden fra september til november, men fremfor endnu en udsætning i denne skælvende tid, har teamet valgt at aflyse festen og i stedet satse på en stærk genkomst i 2021.

Vinderne, udvalgt af en række af nominerede i de 11 kategorier, hvor Fashion Forum er nomineret som Årets Modeformidler, bliver i stedet offentliggjort i Elles december-udgave, der udkommer den 26. november 2020.

“Modebranchen har været særdeles hårdt ramt af nedlukningen i foråret, så det at kunne hylde aktørerne bag er særdeles vigtigt – også i denne tid. Derfor kan alle årets vindere opleves i ELLEs eksklusive december-nummer, hvor vi gør vores ypperste for at give dem den hyldest, de virkelig fortjener,” slutter Cecilie Ingdal i en pressemedelelse fra Aller.