“Efter 15 år på den danske modescene er vi klar til en ny, langsigtet strategisk udvikling. Decadent Copenhagen har stor international appeal, og vi tror på, at vi med Lisette kan få brandet ud til et langt større publikum og samtidig opnå en mere langsigtet og rentabel vækst. Vi har altid haft vores kerneværdier og stærke DNA i højsædet, og med Lisettes mange års erfaring og stærke kommercielle kompetencer er hendes profil skræddersyet til at hjælpe Decadent Copenhagen ud over landets grænser og få styrket brandets position som leverandør af godt dansk design.”

Sådan lyder det fra kreativ direktør og ejer Karina Mundt Holst om det danske accessory- og taskebrands seneste teamudvidelse. I ønsket om at styrke virksomhedens kommercielle indsats, har hun ansat Lisette Bundgaard Poulsen som ny salgsdirektør til at stå for udarbejdelsen og eksekveringen heraf.

Lisette Bundgaard Poulsen har mere end 20 års erfaring i mode-og livsstilsbranchen, senest fra stillingen som Head of Sales & Marketing hos det danske børnetøjsbrand Soft Gallery – et brand, der blev solgt for blot få måneder siden til koncernen The New Aps tilbage i juni i år.

“Decadent Copenhagen er en unik virksomhed, der er klar til en ny rejse. Jeg har en stærk vision om at løfte brandet til et højere internationalt niveau. Dette skal blandt andet ske ved en større analytisk tilgang i dagligdagen og en optimering af forretningsgangene, internt såvel som eksternt. Desuden skal salgsstyrken ekspanderes og kenskabsgraden stærkt øges, både i ind -og udland. En anden essentiel faktor i dette er at opbygge langsigtede og profitable partnerskaber med vores kunder,” supplerer den nye salgsdirektør selv om sine fremadrettede planer for virksomheden.

Lisette Bundgaard Poulsen tiltrådte officielt i mandags, den 17. august 2020.