Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS21, Indland, Modeuge

Her er din... tirsdag

Modeugens andendag byder på åbningen af Gannis tilbagevendende modeugekiosk, mange spændende talks og slutter med “after CIFF"-drinks hos Deco CPH.
Modeugens andendag byder på åbningen af Gannis tilbagevendende modeugekiosk, mange spændende talks og slutter med “after CIFF"-drinks hos Deco CPH.

Messernes åbningstider
Ciff, Bella Center, Center Blvd. 5: 09.00-18.00
Revolver Øksnehallen, Halmtorvet 11: 09.00-18.00
Revlover Forum, Julius Thomses Plads 1:  09.00-18.00

Talk: Talent support – Bottega Veneta, Browns & Vogue Talents
På dagens første talk gæstes Ane Lynge-Jorlén af Sara Sozzani Manino fra Vogue, Ida Petersson fra Browns Fashion og Mariasole Pastori fra Bottega Veneta til en snak om talent. Alle tre kvinder har sat sit præg på toppen af modeverdenen, og giver i denne samtale indblik i hvordan udbud og efterspørgsel af nye talenter har udviklet sig i de senere år.
Tid: 10.30-10.45
Sted: Se det på copenhagenfashionweek.com

Ganni 202020 Exhibition + Kiosk
Under årets modeuge åbner Ganni endnu engang deres pop-up kiosk, men denne gang i udvidet udgave. Foruden en udstilling med syv forskellige kunstnere, som afsøger nutiden fra forskellige vinkler, vil Ganni lancere en mindre limited-edition tøjkollektion med inspiration i merchandisekulturen. Den består af tidligere styles som langærmede T-shirts, hættetrøjer og denim heldragter, der har fået nyt liv med små broderier.
Tid: Tirsdag & onsdag, 11.00-18.00
Sted: Bådsmandsstræde 19D, 1407 København

Talk: Tech to nurture sustainability feat. Rodebjer
Vært og journalist Johan Wirfält snakker med Carin Rodebjer, grundlægger og kreativ direktør for Rodebjer, om teknologi og hvordan det digitale konvergerer mere og mere med det fysiske.
Tid: 12.30-13.00
Sted: Se det på copenhagenfashionweek.com

Talk: The journey of Henrik Vibskov
Journalist Anne Christine Persson og modedesigner Mads Nørgaard mødes til en spændende snak med Henrik Vibskov om hans rejse gennem modeverdenen.
Tid: 14.30-15.00
Sted: Villa Copenhagen, Tietgensgade 35-39, København V samt på copenhagenfashionweek.com

Talk: Challenging conventional business models
Vært Moussa Mchangama taler om bæredygtig mode med danske Sur le Chemin og Skall Studio samt svenske Arket. Der er lagt op til en spændende diskussion, hvor du blandt andet vil høre om deres tilgang til bæredygtig forretning, og hvordan de balancerer vækst, kunder, sæsoner og produktion.
Tid: 16.45-17.00
Sted: Se det på copenhagenfashionweek.com

Talk: Anti-racist practices – Mobilization
I dagens sidste talk mødes vært Amelia Hoy med Rebecca Thandi Norman, chefredaktør og medstifter af Scandinavian Standard til en snak om anti-racistisk praksis i den skandinaviske modeindustri. Der er særligt fokus på, hvor branchen kan skabe efterspørgsel på og organisere talent. Samtalen følges op af en 30-minutters workshop.
Tid: 16.45-17.00
Sted: Villa Copenhagen, Tietgensgade 35-39, København V samt copenhagenfashionweek.com

After CIFF at Deco CPH
Oscar Jacobson og Morris Stockholm fejrer modeugen med drinks på Deco CPH. Slut modeugens andensidste dag af med en cocktail i stilfulde omgivelser i midten af København.
Tid: 21.00-24.00
Sted: Deco CPH, Ny Adelgade 5B, 1104 København