Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne

Barbara Gullstein i spidsen for ny modeafdeling på Egmont

Barbara Gullstein rykker fra Aller til Egmont for at lede den nyoprettede fælles moderedaktion for Alt for Damerne, Eurowoman og Euroman.
Barbara Gullstein rykker fra Aller til Egmont for at lede den nyoprettede fælles moderedaktion for Alt for Damerne, Eurowoman og Euroman.

Da vi først på måneden kunne fortælle, at Egmont Publishing havde afskediget ni ansatte fra titlerne Alt for Damerne, Eurowoman, Euroman og Rum, kunne vi samtidigt skrive, at en ny modefagredaktion var under etablering. Hvem, der skulle stå i spidsen herfor, var endnu uvist. Men ikke længere. Barbara Gullstein, der kommer fra en stilling som Senior Fashion Director på Elle, skal stå i spidsen for den nyetablerede fælles moderedaktion bestående af Euroman, Eurowoman og Alt for Damerne.

På den nye redaktion skal produceres mode-og livsstilsindhold på tværs af de tre redaktioner ud fra et ønske om at tilpasse den måde, magasinerne arbejder med mode på, til de både globale og nationale forandringer i modelandskabet. Det fortæller chefredaktør på Eurowoman Anne Lose til Fashion Forum.

Selv siger Barbara Gullstein om sin nyansættelse:

“Jeg er stolt over at skulle lede den nye afdeling hos Egmont Publishing, og glæder mig til at sætte mig sammen med mit dygtige hold og udarbejde strategier, der skal forme relevant og inspirerende modeindhold til Eurowoman, Euroman og Alt for Damerne.”

Barbara Gullstein tiltræder på Egmont den 1. juli 2020. 

Barbara Gullstein
Barbara Gullstein.