Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne

Global Fashion Agenda udpeger ny Communications Director

Tidligere Elle-redaktør Malou Wedel Bruun får fremover ansvar for at lede organisationens kommunikationsafdeling.
Tidligere Elle-redaktør Malou Wedel Bruun får fremover ansvar for at lede organisationens kommunikationsafdeling.

Global Fashion Agenda har netop afsløret, hvem der skal være organisationens nye Communications Director. Til rollen har de udpeget Malou Wedel Bruun, der kommer med mange års indgående erfaring med formidling af mode samt viden om bæredygtighed i branchen.

Hun har i 11 år – fra 2008 til 2019 – været en central figur på magasinet ELLE Danmark, hvor hun har siddet som først redaktionschef og siden redaktør. Derudover har hun bred journalistisk erfaring, blandt andet som freelancer – hvor hun desuden har været tilknyttet som anmelder hos Fashion Forum under AW20-modeugen i januar. Malou Wedel Bruun har oprindeligt en kandidat i Dansk, Retorik & Moderne Kultur fra Københavns Universitet.

Hos Global Fashion Agenda får hun – sammen med det øvrige kommunikationsteam – til opgave at styrke organisationens globale position inden for bæredygtig mode samt sikre, at deres kernebudskab afspejles på tværs af alle kommunikationsindsatser, platforme og medier.

“Det er med glæde og stolthed, at jeg tiltræder stillingen som kommunikationsdirektør hos Global Fashion Agenda. For en modeelsker findes der ikke en mere meningsfuld opgave, end at være med til at gøre den danske og den internationale modebranche endnu mere bæredygtig. Det er såvel størstedelen af branchen som forbrugerne heldigvis enige i, og det skyldes ikke mindst det imponerende oplysningsarbejde, CEO Eva Kruse og hendes seje team står bag. Jeg glæder mig til at blive en del af det,” lyder det fra Malou Wedel Bruun selv i en pressemeddelelse.

Malou Wedel Bruun tiltræder officielt rollen den 1. august 2020.