Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK AW20, Indland

Copenhagen Fashion Week AW20: Her er din torsdag

På modeugens næstsidste dag kan du lave din egen blomsterbuket – to steder, se det unge brand (di)visions samarbejde med Adidas og tage et smut i Verner Panton-suiten på Hotel Alexandra og se vintagetøj og socialt bæredygtige accessories.
På modeugens næstsidste dag kan du lave din egen blomsterbuket – to steder, se det unge brand (di)visions samarbejde med Adidas og tage et smut i Verner Panton-suiten på Hotel Alexandra og se vintagetøj og socialt bæredygtige accessories.

Messernes åbningstider

CIFF, Bella Center: 9.00–18.00
CIFF Youth, Bella Center: 9.00–18.00
Revolver, Halmtorvet 11: 10.00–19.00

Axel Arigato X Tableau

Og vi bliver i blomsternes verden. Også det svenske mærke Axel Arigato inviterer i samarbejde med blomster- og kunststudiet Tableau til kreativitet i blomsternes tegn, da man også her får mulighed for at skabe sin egen buket.

Sted: Axel Arigato-butikken, Pilestræde 16, 1112 København K.
Tid: 12.00–13.00
Åbent for alle

Arrange our own flower bouquet

Gestuz inviterer indenfor i anledning af modeugen sine kunder til at lave deres egen blomsterbuket helt gratis. Der vil være snacks og drikkevarer til de besøgende i butikken.

Sted: Gestuz store, Store Regnegade 2, København K
Tid: 13.00–18.00
Åbent for alle  

Stuck under the surface

På dag tre i denne sæsons modeuge er alle inviteret til at fejre at Henrik Vibskovs SS20-kollektion ”Stuck Under the Surface”, der blev vist under den seneste modeuge, rammer butikkerne. Kom forbi, bliv inspireret og nyd de dejlige toner fra Elias Gozal med en kold Tuborg i hånden.

Sted: Gammel Mønt 14, København K
Tid: 16.00–20.00
Åbent for alle  

Henrik Vibskov SS20

(Adi)vision

Adidas og (di)vision, der viser sit første show under Copenhagen Fashion Week fra morgenstunden, har lavet et samarbejde, som lanceres i forbindelse med modeugen i Adidas Original Store på Pilestræde i København. Alle er velkomne til at komme forbi og få en drink, samt tage et kig på den nye og eksklusive kollektion. Der vil være DJ’s og godt humør.

Sted: Adidas Original Store, Pilestræde 8, København K
Tid: 18.00–20.00
Åbent for alle

The Fashion Café

Næste Supper Club, The Fashion Cafés seneste modeugeudspil, der sammensmelter de dygtigste kokke med de mest fremtrædende kulturpersonligheder, har Ecookings stifter Tina Søgaard som vært. Hun bruger sit værtsskab til en talk med Sarah Grünewald. Mikkel Marchall fra Sol over Gudhjem står igen for maden.

Sted: &Tradition, Kronprinsessegade 4, København K.
Tid: 18.00
Billet skal tilkøbes


Events, der løber over ugen:

Migliorini Venue

Migliorini introducerer under modeugen sit nye showroomkoncept Migliorini Venue dedikeret til brands, der arbejder med bæredygtighed. Blandt de udstillende brands er svenske BITE, hollandske ZAZI Vintage og danske ReyRey, der alle vil fremvise deres kollektioner.

Sted: Blank Studio,H. C. Andersens Blvd. 11, 1. th, 1553 København V
Tid: 08.30-17.30, onsdag, torsdag og fredag
Mod invitation

ERA 360

Under CIFFs udstillingsdage inviterer VIA Design & Business interesserede til at dykke ned i 12 afgangsdesigneres kollektioner i 360 grader under udstillingen ERA 360. De er nemlig gået sammen med VR- og AR-firmaet MANND om at skabe universer, der viser de studerendes kollektioner på en helt ny måde.

Sted: CIFF, Bella Center, Center Boulevard 5, 2300 København S.
Tid: 09.00–18.00 onsdag og torsdag, 09.00–17.00 fredag
Åbent for alle deltagende på messen

Studerende Marcel Petranek.

Ganni 202020 Kiosk

Gannis pop-up kiosk er tilbage i denne modeuge som en forlængelse af brandets FW20-showkoncept. Det år-lange koncept, som Gannis kreative direktør Ditte Refstrup indledte sidste år, byder igen i år velkommen til resultatet af en række kvindelige kunstneres arbejde med upcycling og genanvendelse. Det er der både kommet kunst og salgbare produkter ud af. Blandt andet har fotografen Ana Kraš udsmykket Ganni-T-shirts med sine billeder.

Sted: Tullinsgade 11, København V
Tid: 10.00-18.00 onsdag, torsdag, fredag lørdag 10.00–16.00

Åbent for alle

Ganni Kiosk.

Beckmans College of Design

I løbet af modeugen vil 13 kandidater fra Beckmans College of Design, Stockholm præsentere deres kreative og bæredygtige kollektioner i samarbejde med seks svenske modebrands; Axel Arigato, House of Dagmar, Filippa K, Hope, Nudie Jeans og Rave Review. Det vil være muligt at besøge udstillingen, få en præsentationen af kollektionerne samt møde de studerende bag.

Sted: Pilestræde 16, København K
Tid: 10.00-18.00 onsdag og torsdag
Åbent for alle

The Holzweiler x Ali Gallefoss exhibition

Holzweiler, der endnu en gang er at finde på showkalenderen, inviterer i løbet af Copenhagen Fashion Week til både bæredygtig pop-up og kunstinstallation. Det er lavet i samarbejde med rum- og møbeldesigner Ali Gallefoss, som har kreeret værket ‘The Elephant in the Room’ skabt af genanvendte Holzweiler-tørklæder. Den omrejsende installation blev vist første gang under Fushion Oslo og har siden besøgt både modeugen i Paris og Dover Street Market i Beijing – men nu er turen kommet til Danmark og den københavnske modeuge. I deres pop-up vil man kunne købe klassiske Holzweiler-designs – alle lavet af deadstock- eller restmaterialer fra T-shirts, tørklæder, ponchoer og hoodies. Både udstilling og pop-up vil være åben fra mandag den 27. frem til torsdag den 30. januar.

Sted: Paustian, Niels Hemmingsens gade 24, København K
Tid: 10.00­­–18.00 alle dage
Åbent for alle

Holzweiler X Ali Gallefoss.

Collect 23 X Pura Utz

vintagebutikken Collect23 inviterer i samarbejde med smykke og accessoires-brandet Pura Utz, der arbejder sammen med håndværkere fra Guatemala, til udstilling og pop-op i den farverige Verner Panton-suit på Hotel Alexandra. Det bliver et nøje mix mellem vintage fra Collect 23 og accesories fra Pura Utz i et farvepositivt univers.

Sted: Verner Panton Suite, Hotel Alexandra, 5. sal rum 565, H.C. Andersens Blvd. 8, 1553 København K.
Tid: 16.00–20.00 onsdag, 10.00–18.00 torsdag og fredag.
Åbent for alle

Pura Utz.

Fashion Pill X CIFF & CIFF YOUTH

Louisa Elvira Traina og Alexandra Strand Margulies har over tyve års erfaring i modebranchen, Louisa som trend forecaster og Alexandra som print- og farvedesigner for blandt andre Preen, Matthew Williamson og for H&M. Fashion Pill er deres forsøg på at bringe trendforecasting og den kreative process i modebranchen i en mere taktil retning. På CIFF vil de præsentere nye metoder til at forudsige trends indenfør børne- og kvindetøj og interiør og arrangere trend workshops. Du har mulighed for at booke en samtale med dem eller møde op til deres workshops hver dag under messen.

Sted: CIFF, Bella Center, Center Boulevard 5, 2300 København S, stand B6-011
Tid: 11.30–14.00, onsdag, torsdag og fredag