Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK AW20, Indland

Copenhagen Fashion Week AW20: Her er din mandag og tirsdag

De to første dage i modeugen byder blandt andet på folkefest med Boozt.com og Copenhagen Fashion Week, en Stine Goya-pop-up og et helt nyt koncept fra The Fashion Café.
De to første dage i modeugen byder blandt andet på folkefest med Boozt.com og Copenhagen Fashion Week, en Stine Goya-pop-up og et helt nyt koncept fra The Fashion Café.

Mandag:

CPHFW x Boozt show

Der er lagt op til folkefest, når Boozt og Copenhagen Fashion Week for fjerde gang slår dørene op til CPHFW x Boozt show. Uffe Buchard og Melanie Buchhave har kurateret et tendensbaseret miks af de nuværende kollektioner fra designerne på den officielle modeugekalender. Og igen denne sæson tegner det til at blive en festlig start på modeugen, idet showet suppleres af live optrædender fra Turid, Andreas Odbjerg og Pernille Rosendahl.

Sted: K.B. Hallen, Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg
Tid: 16.30­–18.00
Åbent for alle, men mod køb af billet

CPHFW x Bootz SS20-show.

Danse Lente-præsentation

Danse Lente er et London-baseret accessoriesmærke med fokus på lædervarer, i særdeleshed tasker, inspireret af moderne arkitektur. Efter fin succes på hjemmemarkedet vil mærket nu fokusere på Skandinavien – og det manifesterer de nu med en præsentation i galleriet Collaborations i dag. Eventet er hostet sammen med Eurowomans Pernille Rosenkilde og i samarbejde med Ikon København.

Sted: Collaborations, Store Kongensgade 118, 1264 København K
Tid: 18.00–21.00
Mod invitation

The Fashion Café

The Fashion Café holder åbent hele modeugen og starter op i dag, mandag. Det hele finder sted hos &Tradition i København på Kronprinsessegade 4 og består af daglige Supper Clubs, der sammensmelter de dygtigste kokke med de mest fremtrædende kulturpersonligheder. Dagens Supper Club er hostet af Frederik Lentz Andersen og Chris Pedersen med musik af Ericka Jane og mad af Søren Westh fra .506. Det er værternes rolle at invitere deres netværk og hoste aftenen i form af talks, indslag og lignende, som kan skabe stemning. Det vil desuden være muligt at opleve en udstilling med møbelhuset Hvidt og Mølgaard i form af moderne fortolkninger af flere af deres gamle designklassikere.

Sted: &Tradition, Kronprinsessegade 4, 1306 København K
Tid: 19.00
Billet skal tilkøbes.

Tirsdag:

‘Reinventing Copenhagen Fashion Week’

Det er ingen hemmelighed, at Copenhagen Fashion Week har igangsat en ambitiøs grøn agenda, siden Cecilie Thorsmark satte sig i direktørstolen i november 2018. Løbende er flere tiltag blevet sat i værk, men nu tager modeugen et stort skridt på vejen med afsløringen af en ny treårsplan, som har fået navnet ‘Reinventing Copenhagen Fashion Week.’ En plan, som bliver præsenteret tirsdag morgen, lige inden Carcel officielt åbner denne sæsons kalender, til en pressekonference på hotellet Skt. Petri.

Sted: Hotel Skt. Petri, Krystalgade 22,  1172 København K
Tid: 09.00­–09.30 (Dørene åbner 08.30)
Mod invitation.

House of Goya pop-up shop

Brigade Gallery danner rammen om en to-dages pop-up, hvor Stine Goya inviterer alle til at gå på opdagelse i både arkivet og den helt nye sæson. Galleriet bliver med inspiration fra brandets seneste kollektion lavet om til et ‘House of Goya’, hvor gæster kan forsyne sig med limited edition Goya-merchandise – og få et sneak peek på nogle af den nye sæsons accessories – alt sammen med en glas naturvin fra VinSuperNaturel i hånden.

Sted: Brigade Gallery, Vesterbrogade 75, 1620 København V
Tid: 10.00–17.00
Åbent for alle.

Milsted collection 8

Cecilie Milsted har igennem syv kollektioner givet et fint bud på, hvordan den langsomme mode skal se ud anno 2020. Her er det underspillede skjorter, kimonoer og pyjamaser i naturmaterialer og afdæmpede retro-toner, som især kommer til udtryk i printarbejder, der tegner det visuelle billede. Tirsdag kan man så få designerens Kollektion 8, der består af tre pyjamassæt og en kjole, at se i ditto smukke omgivelser, når denne bliver præsenteret i The Apartment Pop-up på Bredgade i København.

Sted: The Apartment Pop-up, Bredgade 28, 1260 København V
Tid: 18.00–20.00
Mod invitation.

Milsted Collection 8.

The Fashion Café

Næste Supper Club, The Fashion Cafés seneste modeugeudspil, der sammensmelter de dygtigste kokke med de mest fremtrædende kulturpersonligheder, løber af stablen tirsdag. Dagens Supper Club er hostet af Pernille Rosendahl, der også vil stå for musikken, i samarbejde med designer Yvonne Koné og mad af Søren Westh fra .506.

Sted: &Tradition, Kronprinsessegade 4, 1306 København K
Tid: 19.00
Billet skal tilkøbes.

The Official Opening of Copenhagen Fashion Week

Traditionen tro afsluttes den første modeugedag med en officiel åbningsreception med Copenhagen Fashion Week og CEO Cecilie Thorsmark som vært i samarbejde med CIFF, Revolver og Dansk Mode & Textil. Denne sæson bydes modeugens gæster på åbningscocktails og hors d’oeuvres i Børsens flotte lokaler i fejringen af starten på en ny sæson i modens tegn.

Sted: Børsen, 1217 København K
Tid: 20.00
Mod invitation.

Copenhagen Fashion Week Opening Dinner SS20.

Events, der løber over hele ugen:

The Holzweiler x Ali Gallefoss exhibition

Holzweiler, der endnu en gang er at finde på showkalenderen, inviterer i løbet af Copenhagen Fashion Week til både bæredygtig pop-up og kunstinstallation. Det er lavet i samarbejde med rum- og møbeldesigner Ali Gallefoss, som har kreeret værket ‘The Elephant in the Room’ skabt af genanvendte Holzweiler-tørklæder. Den omrejsende installation blev vist første gang under Fushion Oslo og har siden besøgt både modeugen i Paris og Dover Street Market i Beijing – men nu er turen kommet til Danmark og den københavnske modeuge. I deres pop-up vil man kunne købe klassiske Holzweiler-designs – alle lavet af deadstock- eller restmaterialer fra T-shirts, tørklæder, ponchoer og hoodies. Både udstilling og pop-up vil være åben fra mandag den 27. frem til torsdag den 30. januar.

Sted: Paustian, Niels Hemmingsens Gade 24, 1153 København K
Tid: 10.00­­–18.00
Åbent for alle.

Holzweiler X Ali Gallefoss.