Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Chris Pedersen
Alle nyheder, Indland, Navne

Chris Pedersen rykker til ny radiokanal

Med Chris Pedersen i rollen som kulturredaktør har den nye radiokanal Loud fået en erfaren medieprofil med stor modeviden til programledelsen.
Med Chris Pedersen i rollen som kulturredaktør har den nye radiokanal Loud fået en erfaren medieprofil med stor modeviden til programledelsen.

“Det er med glæde, jeg kan fortælle, at Chris Pedersen begynder som kulturredaktør på Loud. Chris spænder over popkultur, forbrugskultur og finkultur, og er derfor den helt rigtige til at udvikle kulturprogrammerne på Loud,” lyder det fra direktør på Loud, Ann Lykke Davidsen om sin nylige ansættelse af Chris Pedersen.

Chris Pedersen er gennem sin karriere gået fra at være en kendt person i den danske modebranche til at være kendt som en dansk kulturpersonlighed, særligt i kraft af sin rolle som både tilrettelægger og vært på Danmarks Radio, hvor han har stået bag – og foran – en lang række omfattende produktioner om kulturelle fænomener og udtryk.

Endnu før Danmarks Radio har Chris Pedersen en lang erfaring som magasinmand og har i den del af sin karriere været chefredaktør på Cover Man, redaktør på Cover, moderedaktør på Euroman og har desuden bidraget som journalist på Politiken, Berlingske og kunstmagasinet Atelier.

Selv siger Chris Pedersen: “Kultur er musik. Kultur er teater. Kultur er tøj. Kultur er alt det vi ser, hører og omgiver os med. Kultur hjælper os med at forstå andres perspektiver og er med til at danne os. Kultur er en vigtig del af demokratiet. Unge er storforbrugere af kultur; podcasts, serier, musik, teater, museer, gaming, sociale medier og mode og nu gælder det kulturen på Loud”.

Loud er en digital public service-radiokanal med fokus på kultur produceret af konsortiet Kulturradio Danmark A/S. Loud går i luften den 1. april 2020.