Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Endnu mere luksusmode til Aarhus: Collage The Shop udvider med herrebutik

Sidste år slog Collage The Shop dørene op til en kvindeafdeling i Aarhus. I går fulgte de trop med en herreafdeling i den jyske hovedstad.
Sidste år slog Collage The Shop dørene op til en kvindeafdeling i Aarhus. I går fulgte de trop med en herreafdeling i den jyske hovedstad.

Luksusmoden har gode kår netop nu i Danmark. Det er Collage The Shop, som agenturet Group 88 står bag, et lysende eksempel på. I september sidste år åbnede de dørene til en herreafdeling i Illum i København, i november fulgte en butik med fokus på kvindemode i Aarhus, og nu får den jyske hovedstad endnu mere luksusmode. Denne gang til mænd.

Collage The Shop kunne i går byde velkommen i en ny multibrandbutik på 166 kvadratmeter i Aarhus, som kommer til at forhandle luksusbrands som Balenciaga, Balmain, Burberry, Elhanati Jewellery, Givenchy, Gucci, Saint Laurent og Valentino. Håbet er, at den kan imødekomme den stigende interesse for luksusmode til mænd, som Group 88 oplever, lyder det fra CEO Thomas Møller i en pressemeddelelse.

“I de seneste år har vores butikker oplevet en markant stigning i efterspørgslen af tøj, tasker og accessories til mænd samtidig med en stigende efterspørgsel af vores brands i Aarhus. Med Collage The Shop har vi mulighed for at samle vores portefølje af luksusbrands i én og samme butik samt imødekomme denne efterspørgsel,” siger han.

Den nye butik er stablet på benene i samarbejde med Henrik Kaufmann som medejer sideløbende med sin rolle som administrerende direktør for familievirksomheden Kaufmann, der også har sin base i Aarhus. Han ser store muligheder i det udvalg, som Collage The Shop nu kan bringe til de mandlige shoppere i byen, samt i samarbejdet med Thomas og Marius Møller, de to brødre, der står bag Group 88.

“Aarhus er en fantastisk handelsby, som længe har været moden til et større udvalg af luksusmærker til mænd, derfor er jeg stolt af at være en del af åbningen af multibrandkonceptet Collage the Shop. Jeg kunne ikke forestille mig nogen bedre at partner op med end brødrene Thomas og Marius Møller fra Group 88, som igennem mange årtier har vist sig at være dygtige retailere indenfor luksusbrands,” supplerer han i pressemeddelelsen.

Den nye butik er designet af David Thulstrup, der også har indrettet de to andre Collage The Shop-butikker, og har adresse på Lille Torv 6A , 8000 Aarhus C.