Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Bæredygtighed, Indland

Kapitalfond investerer i Skall Studio: Nu skal udenlandske ambitioner forfølges

North-East Venture Aps har købt sig ind i Skall Studio og skal nu hjælpe brandet med at konsolidere virksomheden og få dem ud over landets grænser.
North-East Venture Aps har købt sig ind i Skall Studio og skal nu hjælpe brandet med at konsolidere virksomheden og få dem ud over landets grænser.

De seneste fem år har søskendeduoen Marie og Julie Skall Fruensgaard drevet det bæredygtige mærke Skall Studio, og dét med en opadgående kurve til følge. Armbevægelserne er ikke kæmpestore, men det er ambitionerne om at tage deres designeventyr til udlandet. For at føre den ambition ud i livet har de etableret et samarbejde med kapitalfonden North-East Venture Aps, der har købt 20 procent af virksomheden.

“Det går rigtig godt for os. Så det er en fin forlængelse af vores udvikling at få nogle nye kræfter ind, som kan styrke vores brand og identitet. Det har været dejligt at være to designere om at bygge virksomheden op fra bunden, men North-East Venture kan give os strategisk sparring og hjælp til at opbygge organisationen i virksomheden,” siger Marie Skall Fruensgaard til Fashion Forum og fortsætter:

“Vi har fået opbygget en fin base i Danmark, men nu skal vi ud over landets grænser, og her skal især vores online platform, som altid har været vigtig for os, og salgskanaler videreudvikles. North-East Venture giver os også mulighed for at bygge videre på vores styrker som designere. Nu kan vi fokusere på at udvide vores kollektioner og vores produktkategorier – for eksempel kunne vi godt tænke os at udvikle sko, der er lavet i alternative materialer til skind, hvor vi føler, der er et hul på markedet.”

Også hos North-East Venture Aps, der i forvejen også har ejerandele i blandt andre Aiayu og Arkk Copenhagen, er der glæde at spore over den nye investering.

“Vi føler os overbeviste om, at vi i Julie og Marie har mødt nogle ekstraordinære iværksættere, der har de professionelle og menneskelige kvaliteter, som det kræver at gå hele vejen i en international, konkurrencepræget branche,” siger Martin Lumbye, CEO og partner i North-East Venture Aps, via sin LinkedIn-profil.

Marie og Julie Skall Fruensgaard ejer fortsat mellem 33-50 procent af Skall Studio hver.

Søskendeduoen, Julie og Marie Skall Fruensgaard.