Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland, Navne

Style Units rykker PR in-house med nyansættelse

Den PR-erfarne Maja Lundgreen er blevet ansat som PR & Community Coordinator i forbindelse med en ny strategi om at intensivere indsatsen i Norden.
Den PR-erfarne Maja Lundgreen er blevet ansat som PR & Community Coordinator i forbindelse med en ny strategi om at intensivere indsatsen i Norden.

Den danske modevirksomhed Style Units ApS startede året ud med en rotation i ledelsen. Administrerende direktør Thomas Nissen trådte af, hvilket, ifølge bestyrelsen, skyldtes et behov for at få nye øjne på den fremadrettede udvikling. I februar 2019 tiltrådte i stedet Inge Kindberg, der i rollen fik til opgave at påbegynde en ny retning for virksomheden.

Nu, otte måneder senere, udrulles så ét af disse nye tiltag for Style Units, der huser brandsene Five Units til kvinder og Plain til herrer, som begge især er kendt for deres fokus på bukser og jeans. Det inkluderer en ny PR-strategi, som har betydet, at de har valgt at trække samtlige PR-aktiviteter in-house. Det sker efter virksomheden har brugt 2018 og 2019 på at investere i og afprøve store kampagner med danske influencere og modeller, senest med Helena Christensen, hvilket har givet blod på tanden til at intensivere indsatsen yderligere i de nordiske lande. I den forbindelse har de valgt at hente nye kræfter ind til at løfte den opdaterede PR- og SoMe-strategi.

Maja Lundgreen er blevet ansat i rollen som ny PR & Community Coordinator. Hun har flere års erfaring fra feltet blandt andet gennem tidligere jobs som Global PR & Social Lead hos Libratone, ligesom at hun også har drevet sit eget PR-firma, FOKUS Public Relations. I sin nye rolle skal hun arbejde tæt sammen med virksomhedens marketingteam:

“Vi har valgt at tage vores PR in-house for at have vores marketingaktiviteter så tæt på som muligt, og ved at inkludere al PR i vores marketingteam, kan vi nemmere få skabt en strømlinet strategi og kommunikation,” siger Betina Korsbro, E-Commerce & Marketing Manager hos Style Units, hvortil Maja Lundgreen selv supplerer:

“Jeg er stolt af at blive en del af et så dygtigt og specialiseret team. Style Units har med de to brands specialiseret sig indenfor et område, som kræver et meget højt niveau af konstruktørarbejde, og bukser er noget af det sværeste at få til at sidde pænt på stort set alle kropstyper. Det er det, de kan her.”

Maja Lundgreen tiltrådte officielt stillingen den 16. september 2019 og holder til sammen med resten af Style Units-teamet i Ryesgade 19 på Nørrebro i København.

Maja Lundgreen er nyeste ansigt hos danske Style Units.

LÆS OGSÅ: 

Dulong styrker PR-indsatsen med ny in-house strategi og ansættelse