Seneste
Artikler
Podcasts
Jobs
Agency V
Alle nyheder, Indland

Agency V lukker ned i København

Tyske Agency V, der siden 2008 har været repræsenteret i Danmark, har valgt at lukke kontoret i København og fokusere udelukkende på hovedkontoret i Berlin.
Tyske Agency V, der siden 2008 har været repræsenteret i Danmark, har valgt at lukke kontoret i København og fokusere udelukkende på hovedkontoret i Berlin.

“I dag deler vi nogle vigtige og for os følelsesladede nyheder med dig.”

Sådan starter en netop udsendt pressemeddelelse fra Agency V, der meddeler, man har omstruktureret virksomheden og forlader det skandinaviske marked.

Det betyder, at Agency Vs kontor i Nyhavn i København lukker per 31. oktober 2019. Kontoret i Stockholm lukkede allerede i august. Agency V Copenhagen har eksisteret siden 2008, men allerede før det varetog Agency V dengang PR-opgaver i København for blandt andet Henrik Vibskov, Stine Goya og Wood Wood.

Omstruktureringen skyldes et forandret medielandskab. Det betyder, at de har valgt at fokusere yderligere på digital produktion og events på hovedkvarteret i Berlin.

“For at kunne dedikere vores indsats på denne nye struktur med fokus på vores digitale afdeling, events og indholdsproduktion, forlader vi det skandinaviske marked,” lyder det i pressemeddelelsen, der er underskrevet Agency Vs grundlæggere og ejere, Julia Menthel og Rike Döpp.

Her fremgår det desuden, at processen er fuldt ud støttet af Agency V Copenhagens Managing Senior PR Consultant, Tina Svoldgaard, og Showroom Manager Andrea Maricic. Kontoret kører på fuld styrke frem til lukningen og fastholder de planlagte pressedage og -aftaler. Tina Svoldgaard fortsætter herefter som selvstændig som en del af det nye Revolver og samtidig som PR-konsulent for Pitti Uomo, Pitti Bimbo og Soulland.

Agency V takker alle for deres loyalitet og venskab gennem årene.