Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS20, Indland

Copenhagen Fashion Week: Her er din fredag og weekend

Selvom der ikke er flere shows eller præsentationer, er der stadig liv i modeugen. Blandt andet lancerer et helt nyt herremærke sin første kollektion, og så inviterer Sirin Gallery til en gruppeudstilling.
Selvom der ikke er flere shows eller præsentationer, er der stadig liv i modeugen. Blandt andet lancerer et helt nyt herremærke sin første kollektion, og så inviterer Sirin Gallery til en gruppeudstilling.

Messernes åbningstider

CIFF, Bella Center: 9.00-18.00
CIFF Youth, Bella Center: 9.00-18.00
Revolver, Halmtorvet 11: 10.00-16.00

Vernissage // “Bodily Extensions” group show

Sirin Gallery inviterer til gruppeudstilling med fotograf Henriette Sabroe Ebbesen, modeskaber Domantas Smaizys og glasskunstneren Maria Koschenkova, der alle har fortolket spørgsmålet omkring selvidentifikation, kønsroller og kropslig selvtillid. De kigger blandt andet på modefotografiets og de sociale mediers indvirkning på vores opfattelse af os selv i relation til andre.
Sted: Sirin Gallery, Gl. Kongevej 103, 1850 Frederiksberg
Tid: Fredag 17.00–19.00

Translocal Vision

I det Statens Kunststøttede projekt “Translocal Vision” har designeren Jan Machenhauer undersøgt traditionelle egnsdragter og de teknikker, der historisk set er blevet brugt heri, og forsøgt at opdatere dem i en nutidig ramme. Til eventet vil Jan Machenhauer og hans højre hånd Line Hangaard Nielsen fortælle om projektet, ligesom man også vil kunne opleve en tilhørende film skabt af Eddie Klint med koreografi af Helen Dohlman og musik af CTM. Til begivenheden vil filmen i øvrigt blive særligt iscenesat med en live performance.
Sted: Designmuseum Danmark, Bredgade 68, 1260 København K
Tid: Fredag 17.00–17.30
Kræver tilmelding.

Another Aspect Collection 1.0 launch

Der er en herlig tendens blandt mange herremærker for tiden, der peger stejlt væk fra modens flygtige natur og imod den langsomme garderobeopbygning. Et af disse er det helt nye mærke Another Aspect, der gennem forårsmånederne, ved blandt andet at portrættere af almindelige, aldrende mænd, har teaset deres mærke på Instagram, og nu er klar til at præsentere sin første kollektion. Den er inspireret af hverdagens rutiner og garderobeklassikerne. En slags ode til dagligdagen.
Sted: Eleven O, Tullinsgade 11, 1618 København V
Tid: Fredag 19.00–22.00

Another Aspect.


Events, der løber hele ugen:

The Fashion Café

Denne modeuge holder The Fashion Café åbent hele ugen og starter op mandag den 5. august og kører indtil lørdag den 10. august. Det hele finder sted hos &Tradition på Kronprinsessegade 4 i København og har i løbet af ugen blandt andre Collect 23, Bang & Olufsen og The Vintage Bar på listen.
Sted: &Tradition, Kronprinsessegade 4, København K.
Tid: Fredag hele dagen.

Collect23 pop-up

Hele ugen holder vintagebutikken Collect23, der åbnede for et halvt år siden, pop-up i forbindelse med The Fashion Café hos &Tradition.
Sted: &Tradition, Kronprinsessegade 4, 1306 København.
Tid: Fredag hele dagen.

Rent the Look Pop-up

I maj måned lancerede Malene Birger i samarbejde med Continued deres nye udlejningskoncept. I første omgang var der 20 styles i udlejningssatsningen, der skal være med til at sænke vores samlede forbrug for i stedet dele vores tøj mere. Men nu får du muligheden for at leje looks direkte fra brandets SS20-catwalk.
Sted: By Malene Birger, Antonigade 10, København K
Tid: Fredag: 10.00–19.00, Lørdag: 10.00–17.00

By Malene Birger Wild is the Wind pop-up

Malene Birger inviterer til at shoppe ekslusive styles og accessories, som er inspireret af brandets SS20-show, der løber af stablen under modeugen.
Sted: Avlskarl Gallery, Bredgade 28, København K
Tid: Fredag: 11.00–18.00

Ganni Double Love Kiosk

Traditionen tro åbner Ganni dørene for deres modeuge-kiosk. Denne gang vil kiosken sælge one-of pieces, hvilket inkluderer upcyclede styles, som bøllehatte, skjorter, T-shirts og tote bags fra tidligere Ganni-kollektioner, som Ditte Reffstrup og resten af teamet har kreeret. Foruden pop-up-butikken inviterer Ganni også til Love Bar, hvor venner af huset vil DJ’e, og hvor man samarbejder med flere af byens talenter. Klint og Bro, med den tidligere model Eddie Klint i spidsen, serverer øl og kombucha fra deres eget bryggeri.
Sted: Love Kiosk: Skindergade 5 København K, Love Bar: Ny Østergade 5 København L
Tid: Fredag: Love Kiosk 10.00–19.00, Love Bar: Fredag 16.30–20.00, Lørdag: Love Kiosk 10.00–16.00