Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS20, Indland, Modeuge

Copenhagen Fashion Week: Her er din torsdag

Næstsidste modeugedag, sidste showdag, byder blandt andet på en sweatshirt pop-op-butik og så giver By Malene Birger mulighed for at leje et outfit direkte fra catwalken.
Næstsidste modeugedag, sidste showdag, byder blandt andet på en sweatshirt pop-op-butik og så giver By Malene Birger mulighed for at leje et outfit direkte fra catwalken.

Messernes åbningstider

CIFF, Bella Center: 9.00-18.00
CIFF Youth, Bella Center: 9.00-18.00
Revolver, Halmtorvet 11: 10.00-19.00

HUMAN _ A portrayal of being

Ingen modeuge uden Ivan Grundahl. Denne gang er mærket ikke på kalenderen, men ikke desto mindre er der aktivitet fra dem. I samarbejde med husfotografen Nicky De Silva præsenterer de udstillingen “Human”, hvor en gruppe Ivan Grundahl-muser er foreviget i mærkets klæder. Kom og nyd et glas vin og lyt til MiniMalenes numre, når hun spiller op.

Sted: Niels Hemmingsensgade 4, 1153 København K
Tid: 15.00–20.00

Rent the Look Pop-up

I maj måned lancerede Malene Birger i samarbejde med Continued deres nye udlejningskoncept. I første omgang var der 20 styles i udlejningssatsningen, der skal være med til at sænke vores samlede forbrug og i stedet dele vores tøj mere. Men nu får du muligheden for at leje looks direkte fra brandets SS/20-catwalk.

Tid: 13.00–18.00
Sted: By Malene Birger, Antonigade 10, København K

By Malene Birger AW19.

By Malene Birger Wild is the Wind pop-up

By Malene Birger inviterer til at shoppe ekslusive styles og accessories, som er inspireret af brandets SS20-show, der løber af stablen under modeugen.

Tid: 11.00–18.00
Sted: Avlskarl Gallery, Bredgade 28, København K

Wendy Plovmand // ARTiiG // Ekely

Wendy Plovmand, kunstneren bag det kunstneriske og grafiske sweatshirtmærke ARTiiG, inviterer i samarbejde med Galleri Ekely til en pop-op udstilling, hvor du kan opleve det kunstneriske univers bag mærket og købe en sweatshirt til en god pris.

Sted: Ekely, Istedgade 51 C, stuen, 1650 København V.
Tid: 17.00–19.00

Wood Wood and Sun Buddies CFW Get Down

Selvom Wood Wood ikke er at finde på modeugens proppede kalender, så er de stadig med til at fejre den. De inviterer til hygge sammen med solbrillemærket Sun Buddies til tonerne af Christian Ahlefeldt og med pizza og øl fra henholdsvis Corsa Pizza og Nørrebro Bryghus.

Sted: Wood Wood, Grønnegade 1, 1153 København K
Tid: 17.00–21.00

Unpolished

Modeugen bliver ofte brugt til at skabe opmærksomhed omkring den danske talentscene. Denne sæson er ingen undtagelse, når Hotel Skt. Petri og The Royal Danish Academy of Fine Arts giver dig muligheden for at opleve 10 bachelorstuderendes projekter under titlen Unpolished.
Sted: Hotel Skt. Petri
Tid: 18.00–20.00


Events, der løber hele ugen:

The Fashion Café

Denne modeuge holder The Fashion Café åbent hele ugen og starter op mandag den 5. august og kører indtil lørdag den 10. august. Det hele finder sted hos &Tradition på Kronprinsessegade 4 i København og har i løbet af ugen blandt andre Collect 23, Bang & Olufsen og The Vintage Bar på listen.
Sted: &Tradition, Kronprinsessegade 4, København K.
Tid: Hele dagen.

Collect23 pop-up

Hele ugen holder vintagebutikken Collect23, der åbnede for et halvt år siden, pop-up i forbindelse med The Fashion Café hos &Tradition.
Sted: &Tradition, Kronprinsessegade 4, 1306 København.
Tid: Hele dagen.

Fashion Tech & Modens Bæredygtige Vækstlag

Lifestyle & Design Cluster inviterer sammen med fire designskoler til udstillingen af de spændende talentforløb “Fashion Tech” og “Modens Bæredygtige Vækstlag”, som inkluderer designere som Gudrun & Gudrun, Echte og Blanche.
Sted: Geologisk Museum, Østervoldgade 5-7, 1350 København K
Tid: 10.00–17.00

Ganni Double Love Kiosk

Traditionen tro åbner Ganni dørene for deres modeugekiosk. Denne gang vil kiosken sælge one-of pieces, hvilket inkluderer upcyclede styles, som bøllehatte, skjorter, T-shirts og tote bags fra tidligere Ganni-kollektioner som Ditte Reffstrup og resten af teamet har kreeret. Foruden pop-up-butikken inviterer Ganni også til Love Bar, hvor venner af huset vil DJ’e, og hvor man samarbejder med flere af byens talenter. Klint og Bro, med den tidligere model Eddie Klint i spidsen, serverer øl og kombucha fra deres eget bryggeri.

Sted: Love Kiosk: Skindergade 5 København K, Love Bar: Ny Østergade 5 København L
Tid: Love Kiosk 10.00–19.00, Love Bar: 16.30–20.00