Fra næste modeuge, den der hedder AW20 og starter i slutningen af januar 2020, vil Revolver bestå af ikke bare messen i Øksnehallen, men også i et nyt format, der kommer til at holde til i Forum i København.

Det fortæller grundlægger og kreativ direktør i Revolver, Christian Maibom, til Fashion Forum.

“Vi skal fastholde og videreudvikle det positive momentum som København og skandinavisk mode oplever i disse sæsoner, og dette initiativ er den eneste farbare vej fremadrettet, tidens brancheudfordringer taget i betragtning,” fortæller han.

Den nye messe vil, ligesom Revolver nu, fortsat fokusere på de skandinaviske brands.

“Der er et stadigt og stort internationalt fokus på Skandinavisk mode, men tillige også på vores livsstil, kunst, møbeldesign, gastronomi, samfundsmodel og evne til grøn omstilling. København er på vegne af Skandinavien en fantastisk eksponent for alt dette. Det skal vi som branche formå at udnytte i endnu højere grad ved blandt andet at inddrage byen og den skandinaviske livsstil, når vi inviterer til modeuge.”

De to messer vil have fælles markedsføring, registrering og guest management og tillige forbindes fysisk med Metro, shuttle-service, cykler og taxi, og målet er ifølge Christian Maibom at skabe en mest muligt samlet modeuge for Copenhagen Fashion Weeks besøgende.

Det bliver spændende at følge med i eksekveringen af det nye messeinitiativ – det første større af sin slags i mere end fem år – og ligeledes se, om og hvordan det vil rykke dynamikkerne mellem modeugens forskellige instanser, samt om Revolvers større fysiske plads, vil give yderligere rum for et intensiveret fokus på bæredygtig mode.