Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS20, Indland

Copenhagen Fashion Week: Her er din onsdag

På modeugens anden dag slår Ganni dørene op til sin kiosk igen – denne gang også med en bar, Munthe inviterer til forbrugershow og Peak Perfomance åbner dørene til ny fotoudstilling.
På modeugens anden dag slår Ganni dørene op til sin kiosk igen – denne gang også med en bar, Munthe inviterer til forbrugershow og Peak Perfomance åbner dørene til ny fotoudstilling.

Messernes åbningstider

CIFF, Bella Center: 9.00–18.00
CIFF Youth, Bella Center: 9.00–18.00
Revolver, Halmtorvet 11: 10.00–19.00

Eco Talk

Det er næsten ikke til at komme udenom talks og debatter under denne modeuge. Det nye bæredygtige jeansmærke Eco Seven Jeans med Martin Munch i spidsen bruger da også modeugen på at sætte fokus på bæredygtighed med debat. Brandets nyeste kollektion vil også blive præsenteret til eventet, der strækker sig over det meste af dagen.
Sted: Revolver
Tid: 09.00–?

Ganni Double Love Kiosk

Traditionen tro åbner Ganni dørene for deres modeuge-kiosk. Denne gang vil kiosken sælge one-off pieces, hvilket inkluderer upcyclede styles, som bøllehatte, skjorter, T-shirts og tote bags fra tidligere Ganni-kollektioner som Ditte Reffstrup og resten af teamet har kreeret. Foruden pop-op-butikken inviterer Ganni også til Love Bar, hvor venner af huset vil DJ’e, og hvor man samarbejder med flere af byens nye talenter. Klint og Bro, med den tidligere model Eddie Klint i spidsen, serverer blandt andet øl og kombucha fra deres eget bryggeri.
Sted: Love Kiosk: Skindergade 5 København K, Love Bar: Ny Østergade 5 København L
Tid: Love Kiosk 10.00–19.00, Love Bar: 16.30–22.00

Ganni Love Kiosk.

By Malene Birger Wild is the Wind pop-up-shop

By Malene Birger inviterer til at shoppe eksklusive styles og accessories som er inspireret af brandets SS20-show og på den måde skaber en tættere forbindelse mellem show og end-consumer.
Sted: Avlskarl Gallery, Bredgade 28, København K
Tid: 11.00–18.00

Moving Forward: Designskolen Kolding MA & BA Show

Både bachelor- og kandidatstuderende fra Designskolen Kolding er gået sammen om et show for at vise sine kollektioner. Formatet bliver en unik form for garderobe-performance, hvor især det interaktive element bliver understreget.
Sted: Slagtehusgade 11,1715 København V
Tid: 13.0015.00 + 18.00–20.00

Munthe Consumer Celebration Show

Naja Munthe kan i år fejre 25 år i modebranchen. Det gør hun med et stort anlagt forbrugershow i samarbejde med Elle. Tøjet vil være true-to-season og kan købes umiddelbart efter showet. Naja Munthe vil desuden give en talk sammen med Uffe Buchard, der er det kreative hoved bag stylingen og showets udforming.

Sted: The Plant Cph, Raffinaderivej 22, 2300 København.
Tid: 17:00.
Billet skal købes.

Munthe AW19.

Peak Performance Photo Launch

Peak Performances nye SS20-kvindekollektion bliver lanceret og det samme bliver brandets fotoudstilling med Polina Vinogradova.
Sted: Adelgade 12D, 5. sal, 1304 København K
Tid: 17.00–20.00
Mod invitation


Events, der løber hele ugen:

The Fashion Café

Denne modeuge holder The Fashion Café åbent hele ugen og starter op mandag den 5. august og kører indtil lørdag den 10. august. Det hele finder sted hos &Tradition på Kronprinsessegade 4 i København og har i løbet af ugen blandt andre Collect 23, Bang & Olufsen og The Vintage Bar på listen.
Sted: &Tradition, Kronprinsessegade 4, København K.
Tid: Hele dagen.

Collect23 pop-up

Hele ugen holder vintagebutikken Collect23, der åbnede for et halvt år siden, pop-up i forbindelse med The Fashion Café hos &Tradition.
Sted: &Tradition, Kronprinsessegade 4, 1306 København.
Tid: Hele dagen.

Fashion Tech & Modens Bæredygtige Vækstlag

Lifestyle & Design Cluster inviterer sammen med fire designskoler til udstillingen af de spændende talentforløb ’Fashion Tech’ og ’Modens Bæredygtige Vækstlag, som inkluderer designere som Gudrun & Gudrun, Ecthe og Blanche.
Sted: Geologisk Museum, Østervoldgade 5-7, 1350 København K
Tid: 10.00–17.00