Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, COPENHAGEN FASHION WEEK SS20, Indland

Copenhagen Fashion Week: Her er din tirsdag

På modeugens officielle åbningsdag er byen fuld events i alle afskygninger. Boozt.com holder igen Fashion Talk og både Diesel og Chloé åbner forretninger.
På modeugens officielle åbningsdag er byen fuld events i alle afskygninger. Boozt.com holder igen Fashion Talk og både Diesel og Chloé åbner forretninger.

Núnoo X Illum Launch

Det fremadstormende og populære taske Núnoo har kreeret en kollektion bestående af fire tasker eksklusivt til Illum, som bliver lanceret under modeugen med et event, der er åbent for alle.
Sted: Illum, Østergade 52, 1100 København K
Tid: 12.00–14.00

Chloé at Illum Opening Celebration

Ligeledes i Illum åbner franske Chloé åbner sin første flagship store, hvilket bliver fejret under Copenhagen Fashion Week med (måske) franske toner fra Fedty, der styrer DJ-pulten.
Sted: Illum
Tid: 17.00–19.00
Mod invitation

Núnoo

Fashion talk by Boozt.com with Henriette Pieszak from Tomorrow Jeans

Endnu engang byder Boozt.com velkommen til modetalk med Moussa Mchangama som moderator. Denne gang skal han tale med Henriette Pieszak fra det bæredygtige jeansmærke Tomorrow Jeans.
Sted: &Tradition, Kronprinsessegade 4, 1306 København K
Tid: 16.00–17.00
For alle, tilmelding påkrævet: Events@boozt.com

Id Fine Jewelry x Pernille Blume Event

Julie Sandlaus trendmærke ID Fine Jewelry har samarbejdet med OL-svømmeren Pernille Blume om en kollektion, som bliver præsenteret til et meet & greet i Magasin Du Nord.
Sted: Julie Sandlau i Magasin Kgs Nytorv.
Tid: 16.00–17.00

Pura Utz: Studio Opening + capsule 6 and sample

Smykke og accessoires-brandet Pura Utz, der arbejder sammen med håndværkere fra Guatemala og gør brug af deres traditionelle teknikker, åbner nyt studie på Nørrebro. Det bliver fejret med lanceringen af en ny kollektion og et sample sale, hvor du kan få fat i de unikke kreationer.
Sted: Ahornsgade 21, 2200 København N.
Tid: 14.00–18.00

Fashion Tech & Modens Bæredygtige Vækstlag

Lifestyle & Design Cluster inviterer sammen med fire designskoler til udstillingen af det spændende talentforløb ’Fashion Tech’ og ’Modens Bæredygtige Vækstlag, som inkluderer designere som Gudrun & Gudrun, Ecthe og Blanche.
Sted: Geologisk Museum, Østervoldgade 5-7, 1350 København K
Tid: 10.00–17.00
Åbent for alle mod normal museumsindgang

 Diesel Opening Party

Sammen med Euroman og Eurowoman inviterer Diesel til åbningen af brandets nye konceptbutik i København. Her vil den nye danske popkunstner Moody spille, og der vil blive serveret drinks og snacks.
Sted: Østergade 12-14, 1100 København K
Tid: 16.00–18.00

Diesel.

Vero Moda Kick-off Cocktails

For at fejre modeugens start inviterer Vero Moda alle til cocktails og kollektionsvisning i Louise Roe Gallerys smukke omgivelser.
Sted: Louise Roe Gallery, Vognmagergade 9, 1120 København K
Tid: 16.00–19.00

Moving Forward: Designskolen Kolding MA & BA Show

Både bachelor- og kandidatstuderende fra Designskolen Kolding er gået sammen om et show, for at vise sine kollektioner. Formatet bliver en unik form for garderobe-performance, hvor især det interaktive element bliver understreget.
Sted: Slagtehusgade 11, 1715 København V
Tid: showstart 17.30


Events, der løber hele ugen:

The Fashion Café

Denne modeuge holder The Fashion Café åbent hele ugen og starter op mandag den 5. august og kører indtil lørdag den 10. august. Det hele finder sted hos &Tradition på Kronprinsessegade 4 i København og har i løbet af ugen blandt andre Collect 23, Bang & Olufsen og The Vintage Bar på listen.
Sted: &Tradition, Kronprinsessegade 4, København K.
Tid: Hele dagen.

Collect23 pop-up

Hele ugen holder vintagebutikken Collect23, der åbnede for et halvt år siden, pop-up i forbindelse med The Fashion Café hos &Tradition.
Sted: &Tradition, Kronprinsessegade 4, 1306 København.
Tid: Hele dagen.