Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Indland

Jakob Fuglsang investerer i nyt cykeltøjsmærke

Danmarks bedste cykelrytter, Jakob Fuglsang, køber sig ind i cykeltøjsmærket Isolés og gør sig dermed klar til livet efter den aktive karriere.
Danmarks bedste cykelrytter, Jakob Fuglsang, køber sig ind i cykeltøjsmærket Isolés og gør sig dermed klar til livet efter den aktive karriere.

De startede livet med et samarbejde med det populære regntøjsmærke Rains i foråret 2018. Og nu tager det unge Vejle-baserede cykeltøjsmærke Isolés endnu et stort skridt. Danmarks vel nok bedste cykelrytter Jakob Fuglsang har nemlig købt sig ind i mærket og indtræder samtidig i dets bestyrelse.

Det er det rene design og de bæredygtige elementer, der inspirerede Jakob Fuglsangs iværksætterambitioner. Og så det store potentiale, han ser i mærket, der satser på at skabe cykeltøj til menigmanden i samme kvalitet som de professionelle.

“Jeg har det sidste halve år haft et godt øje til Isolés. De har bevist, at cykeltøj ikke behøver være skrigfarver og reklamelogoer. Teamet bag har store ambitioner, og det motiverer mig meget. Jeg mener, at potentialet for mærket er utroligt stort,” udtaler Jakob Fuglsang i en pressemeddelelse, mens han understreger, at hans fokus stadig fortrinsvist er på cykelkarrieren, men at der dog er lagt en plan for den dag, han ikke længere skal træde i pedalerne i verdens største cykelløb.

“Vi har lagt en plan for, hvordan jeg i fremtiden kan tage mere ansvar i udviklingen af brandet. Jeg er sikker på, jeg kan hjælpe med at skabe endnu mere tekniske kollektioner og finpudse produkterne det sidste. Lige nu er mit absolutte fokus dog på at nå op på podiet i Paris,” fortæller han.

Uvurderlig erfaring

For stifter og direktør i Isolés, Henrik Dahl Rubak er det også en kæmpe sejr at lokke en professionel sportsstjerne som Jakob Fuglsang til at blive en del af hans hold. Han har nemlig en hands-on-erfaring som ganske få kan mønstre og har allerede nu præget det unge mærkes udvikling, fortæller Henrik Dahl Rubak i pressemeddelelsen.

“Vi er utroligt stolte af, at Jakob vil være en del af Isolés. Vi er sikre på, hans erfaring og ikke mindst perfektionisme vil hjælpe os til at udvikle endnu bedre kollektioner i fremtiden. Jakob har vist, at han er Danmarks bedste cykelrytter, og den know-how han kommer med er helt unik. Han har en klar holdning til både stilen og funktionen i vores produkter. Allerede nu har han sat et markant aftryk på en række produkter, der snart kommer ud i handlen,” siger han og afslutter:

“Vi er på et marked i kraftig vækst, særligt i Europa. I sportsverdenen såvel som i forretningsverdenen er konkurrencen motiverende og med til at holde en i form. Nu skal vi ud at vise, at isolés kan være med på et endnu højere niveau.”

Ud over Jakob Fuglsang er også Christian Alex Hansen indtrådt i ejerkredsen.