Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Diesel står bag nyt boligområde i Miami. Her grundlægger Renzo Rosso.
Alle nyheder

Fra brand til bygherre: nu vil også Diesel ind på byggemarkedet

Bestseller er ikke alene om at tænke i store byggeprojekter. Også italienske Diesel er på vej med lejligheds- og handelsområde.
Bestseller er ikke alene om at tænke i store byggeprojekter. Også italienske Diesel er på vej med lejligheds- og handelsområde.

Det er ikke lang tid siden, at Anders Holch Povlsen annoncerede sin vision for en Bestseller-by i Brande med et ikke mindre end 320 meter højt højhus. Men han er ikke den eneste modemand med ambitioner om at blive bygherre. Nu træder også den italienske modekoncern Diesel ind på bygge- og boligmarkedet, fremgår det af en pressemeddelelse.

Sammen med Bel Invest Group vil Diesel opføre 143 boliger i Miamis kunstdistrikt Wynwood med start i 2019. Wynwood har over de sidste ti år vokset sig til et af Miamis mest dynamiske bydele især præget af stedets mange gallerier. De Diesel Living-designede, loft-inspirerede lejligheder er tegnet til både at kunne passe til, og videreudvikle, bydelens nuværende urbane stil med plads til fodgængere og handelsliv. Diesel-området vil desuden inkludere et 24.000-kvadratmeter stort område til detailhandel.

Efter europæisk model ønsker Diesel og Bel Invest at skabe et nabolag, hvor folk ikke skal forlade deres hjem i bil, men i stedet kunne få alle deres daglige behov dækket inden for gå-afstand.

“Diesel Living er det første rigtige koncept for moderne livsstil skabt af et modebrand. Det afspejler livsstilen i nutidens unge generationer, som bevæger sig rundt i verden og lever livet på deres egne vilkår. Det afspejler deres ‘sociale’ måde at fortolke deres boliger på. De rum, hvor de bor, arbejder og hænger ud med deres venner siger meget om dem og deres personlighed. Diesel Living vil hjælpe dem til at vise verden, hvem de er. Jeg er sikker på, at dette nye projekt kun er begyndelsen på et nyt spændende eventyr,” udtaler Renzo Russo, Diesels grundlægger, der også er præsident i OTB Group, som ejer blandt andet Maison Margiela, Marni og Viktor&Rolf.

Diesel Living, der er den gren af Diesel, som står bag designet af de nye lejligheder, vinder mere og mere indpas. Alene i 2018 har de deltaget på Salone del Mobile Milano, Downtown Design Dubai og Salone del Mobile Shanghai. Diesel Living drives af Andrea Rosso, Renzo Rossos søn. 

Flere detaljer om byggeriet bliver afsløret i første halvdel af 2019, hvor også de første lejligheder vil blive sat til salg.