Second Female er stadig stærkt kørende, nu snart 20 år efter virksomheden blev grundlagt. Men nu er tiden inde til nye kræfter i ledelsen, hvis væksten skal fortsætte. Den 1. november tiltrådte Lars Andresen derfor som brandets nye administrerende direktør. En rolle, han overtager fra den tidligere CEO og kreativ direktør, Preben Laust, der fremover skal vie sin tid udelukkende til det kreative.

Lars Andresen går til opgaven med mange års erfaring i modebranchen og indenfor ledelse. Han har blandt andet været CEO hos både By Malene Birger og Becksöndergaard, hvor han har siddet de seneste fem år. I sin nye stilling skal han først og fremmest kaste sig over strategien om at konsolidere brandet på nuværende markeder samt vækste på nye.

“Vi er på en fantastisk rejse hos Second Female, og vi mener, at Lars er et perfekt match til os som virksomhed. Vi er overbeviste om, at hans erfaring, kompetencer og indsigt i branchen vil bidrage enormt positivt til at vækste Second Female yderligere og styrke vores profil,” siger Preben Laust, der suppleres af brandets nye CEO:

”Second Female er et fremragende og spændende brand med en unik positionering. Det bliver spændende at være med til at optimere en allerede succesrig virksomhed, skabe nye muligheder og forretningsområder. Jeg er meget glad for at være kommet ind i virksomheden, og ser frem til at arbejde sammen med alle i Second Female.”

Lars Andresen er ny CEO hos Second Female

Lars Andresen er ny CEO hos Second Female.