Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
By Malene Birger åbner nye butikker i Norge
Alle nyheder, Indland, Udland

By Malene Birger opruster indsatsen i Norge med nye butikker

Det danske brand har godt fat i de norske forbrugere og udvider nu tilstedeværelsen i vores naboland med åbningen af to nye butikker i Oslo.
Det danske brand har godt fat i de norske forbrugere og udvider nu tilstedeværelsen i vores naboland med åbningen af to nye butikker i Oslo.

By Malene Birger har alle dage haft stor succes hos vores naboer nordpå. Men nu er de klar til at øge indsatsen yderligere med åbningen af to nye butikker i den norske hovedstad Oslo. Den ene butik er en 220 kvadratmeter stor forretning placeret i centrum af Oslo i shoppingcentret Paleet. Den anden butik får adresse i et ditto shoppingcenter i byen Fornebu udenfor Oslo, hvor brandet har fået 150 kvadratmeter at boltre sig på.

Begge butikker skal, ifølge By Malene Birger selv, være med til at cementere relationen til de norske forbrugere og er da også etableret i samarbejde med brandets faste norske distributør Ørnulf Høyer.

“Norge har altid været et rigtig godt marked for os – som vores naboer deler de vores interesse i design som er både moderne og tidløst. Jeg er spændt og stolt over, at By Malene Birger har to nye hjem i endnu en skandinavisk hovedstad,” lyder det i en pressemeddelelse fra CEO Morten Linnet i forbindelse med nyheden om brandets nye satsning.

“Det har altid været en fornøjelse at føre By Malene Birger til det norske marked, og jeg er glad for at have cementeret dén alliance med åbningen af disse to nye butikker,” supplerer Ørnulf Høyer.

Begge butikker er indrettet efter et nyt og mere minimalistisk butiksdesign, som afspejler By Malene Birgers nuværende kreative direktør, Mathilde Torp-Mader, som overtog det kreative ror efter Christina Exsteen i august 2017.

Begge butikker slog for første gang dørene op i september.