Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Ny sweatshirtbrand forener kunst og mode
Alle nyheder, Indland, Udland

Ugen i mode: Kunst-sweatshirts, Birkenstock, Bahnsen og jobskifte i PR-branchen

Nyt brand skaber kunst til tøjet, Birkenstocks modeller indtager København, Cecilie Bahnsen når nye højder og flere af branchens PR-folk, har rykket job.
Nyt brand skaber kunst til tøjet, Birkenstocks modeller indtager København, Cecilie Bahnsen når nye højder og flere af branchens PR-folk, har rykket job.

Kunst på mode
Artiig er en serie af limited editon sweatshirts og hoodies med kunstprint af kunstner, illustrator og art director Wendy Plovmand, der blandt andet står for det visuelle udtryk på Copenhagen Fashion Week. Ideen bag brandet var at få kunsten ud til et langt større publikum, der forhåbentlig vil møde det med nysgerrighed og åbenhed. Alle trøjer er lavet af 100 % økologisk bomuld og er nummererede, ligesom den kunstneriske idé bag de printede værker, er skrevet på et lille medfølgende kort. Se kollektionen på artiig.com

Mere Birkenstock i byen
Just som sommeren har fået taget i os, og varmen giver os lyst til bare tæer, luft og komfort, åbner Birkenstock deres første butik i København. Skofirmaet, der er mest kendt for sine sundhedssandaler, har netop etableret sit nordiske hovedsæde i København og i samme hug lanceret en hudplejelinje. I flagship-forretningen finder du udover Birkenstocks SS18-kollektion også den hypede BIRKENSTOCK x Rick Owens limited edition collection.
Butikken åbnede torsdag i Kronprinsensgade 13, København K.

Cecilie Bahnsens nye niveauer
Successen synes ikke at stoppe for Cecilie Bahnsen. For nyligt har Net-a-Porter taget hende ind i sin eksklusive designportefølje, og Andam Fashion Award har netop nomineret hende til den prestigefyldte hovedpris, hvor hun konkurrerer med fire andre om førstepræmien på 250.000 euro. Og nå ja, så er popikonet Ariana Grande netop blevet spottet i hendes tøj.

Interview Magazine igen
Det var ikke længe, at Interview Magazine lå i graven før det genopstod. I en pressemeddelelse skriver chefredaktør Nick Haramis, at han er tilbage på pinden sammen Rihannas stylist Mel Ottenberg, der erstatter Karl Templer, som kreativ direktør. “Over de næste uger vil vores redaktionelle og kreative teams tage ansvar for at gøre det genfødte Interview ligeså smukt, kreativt og visuelt fantastisk som altid.”

Genopstandelsen sker dog ikke helt uden ugler i mosen, da konkursen afslørede over 300 personer, som magasinet skyldte penge – herunder redaktionsdirektør Fabien Baron og hans kone, stylist Ludivine Poiblanc, der sagsøger magasinet for cirka 600.000 dollars.

NYT OM NAVNE & JOBSKIFTE

Der er gang i rokaderne blandt PR-folkene denne juni. Vi giver et overblik over ugens PR-jobskifte.

Munthe hyrer ny PR-og marketing manager
Anna Boardman er rykket fra Noise PR til Munthe, hvor hun fra d. 1. juni har varetaget stillingen som PR-og marketing manager.

PR Coordinator hos Noise PR
Netop ansat hos Noise PR er Tessa Overgaard, der har en Master fra CBS i Branding & Communication Management og kommer fra en lignende stilling som PR og Marketing Coordinator hos Group 88.

Ny PR-& Expression Responsible hos minimum
Minimum har siden maj varetaget al sin PR in-house og som led i denne strategi, har de per den 1. juni 2018 ansat Sofie Holst Nyvold i rollen PR-& Expression Responsible. Sofie været seks år hos By Malene Birger – senest i rollen som PR Coordinator.

To nye ansigter hos Presskontakterna

Hos Presskontakterna er Nanna Dubgaard ansat i stillingen som PR konsulent og kommer fra en stilling hos det danske brand MUNTHE. Nanna har derudover tidligere bureau-erfaring fra Noise PR samt en bachelor i International Virksomhedskommunikation fra Syddansk Universitet.

Foruden Nanna er også Ditte Marie Szkobel Moldt ansat i en nyoprettet stilling som Showroom & SoMe Manager.