Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Modeuge

Camilla Frank fratræder direktørstolen hos CFW

CEO for Copenhagen Fashion Week Camilla Frank stopper umiddelbart efter den kommende modeuge i august, hvor hun åbner et nyt kapitel i sin karriere.
CEO for Copenhagen Fashion Week Camilla Frank stopper umiddelbart efter den kommende modeuge i august, hvor hun åbner et nyt kapitel i sin karriere.

Camilla Frank tiltrådte stillingen som administrerende direktør for modeugen tilbage i december 2016 – men i dag, lige godt halvandet år senere, har hun valgt at fratræde posten og takket ja til en nyoprettet stilling hos Matas.

Camilla Frank har i sin tid hos Copenhagen Fashion Week stået i spidsen for gennemførelsen og eksekveringen af en ny og omfattende strategi for modeugen.

Herunder har hun blandt andet introduceret en ny og transparent prisstruktur til modeugens showkalender samt et øget fokus på udviklingen af modeugens digitale platforme – både en digital afdeling samt en ny hjemmeside og mobil-app er kommet til virkelighed under hendes ledelse.

I februar kunne hun desuden løfte sløret for modeugens nye strategiske hovedpartner, Boozt.com, der er sikret fem sæsoner frem.

Sidst men ikke mindst, kan hun på vegne af Copenhagen Fashion Week til august byde velkommen til den største sommermodeuge i organisations mere end ti år lange levetid.

“Jeg har takket ja til at fokusere på blandt andet digital udvikling hos Matas – et tilbud jeg ikke kunne sige nej til i en nyoprettet stilling, der giver mig mulighed for at skabe resultater i en spændende virksomhed med en visionær ledelse. Copenhagen Fashion Week har en stærk position som Nordens største modeuge. Det cementeres af, at vi denne sæson byder velkommen til den hidtil største showkalender. Jeg føler mig således helt tryg ved at rykke videre til nye udfordringer og efterlade modeugen i gode hænder,” fortæller Camilla Frank og suppleres af den nye bestyrelsesformand for Copenhagen Fashion Week, Jacob Kampp Berliner:

“På vegne af bestyrelsen vil jeg gerne takke Camilla for hendes store indsats for Copenhagen Fashion Week, og vi ønsker hende det bedste fremadrettet. Camilla har været en stor del af at skabe en solid platform for den københavnske modeuge med eksekveringen af en ny strategi og hovedpartnerskabsaftalen med Boozt.com, og i bestyrelsen er vi glade for at kunne fortsætte det arbejde og den strategiske linje, der er blevet lagt. Som ny formand er mit fokus på den kommende modeuge, som ser ud til at blive med det største showprogram nogensinde. Sammen med bestyrelsen igangsætter jeg straks en proces for at finde den rigtige til at overtage rollen som direktør for modeugen, og jeg ser frem til at kunne præsentere vedkommende, når alt er faldet på plads,” siger han.

Camilla Frank fratræder officielt stillingen efter modeugen i august.