Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Alle nyheder, Navne

Dulong Fine Jewelry offentliggør ny CEO

Medejer og bestyrelsesformand Christian Hoff øger indsatsen i det danske smykkebrand med rollen som ny administrerende direktør.
Medejer og bestyrelsesformand Christian Hoff øger indsatsen i det danske smykkebrand med rollen som ny administrerende direktør.

“Dulong Fine Jewelry er i en opbygningsfase, hvor vi styrker selskabet internt gennem bedre processer og eksternt gennem et konstant stigende antal forhandlere. Virksomheden er nu gearet for international vækst, og det bliver en fantastisk opgave at videreføre et af de mest eksklusive smykkebrands i Europa.”

Sådan fortæller Christian Hoff, der netop er tiltrådt som ny administrerende direktør hos Dulong Fine Jewelry A/S – en virksomhed, som han både er medejer og bestyrelsesformand for. Det skriver brandet i en pressemeddelelse.

Christian Hoff mange års erfaring med ledelse samt indenfor detailleddet gennem ansættelser hos som blandt andet CEO i 7-Eleven Danmark og Uno-X gruppen.

“Dulong Fine Jewelrys DNA er i høj grad vores klassiske, rå og glamourøse design, og jeg ved, at netop Christian, som har været med fra begyndelsen, kan drive Dulong videre af denne vej og sikre fortsat vækst og succes for vores brand,” supplerer partner og designer Anja Camilla Alajdi, der stiftede virksomheden tilbage i 2005 sammen med Marianne Dulong.

“Som partner med Marianne Dulong og Anja Camilla Alajdi gennem 12 år, glæder jeg mig til fortsætte væksten og sammen med alle de dygtige medarbejdere i Dulong, at skabe smukke veldesignede og håndlavede smykker til glæde for vores kunder og forhandlere i mange år fremover,” siger Christian Hoff videre, der overtager rollen fra brandets tidligere direktør, Michael Brock Jeppesen, der har siddet i stolen i to og et halvt år.

Christian Hoff overtog officielt rollen den 23. maj 2018.