Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Virgil Nicholas rykker til NN07

Det danske brand fortsætter ekspansionsplanerne og opruster i ledelsen med Virgil Nicholas som Head of PR & Communications.
Det danske brand fortsætter ekspansionsplanerne og opruster i ledelsen med Virgil Nicholas som Head of PR & Communications.

I januar 2018 offentligjorde NN07, at de oprustede direktørteamet med Christopher Bastin som kreativ direktør og Jonas Bach som global kommerciel direktør. Nu er brandet klar til yderligere vækst – Virgil Nicholas er netop blevet udpeget som virksomhedens nye ansvarlige for PR og kommunikation. Det skriver NN07 i en pressemeddelelse.

Virgil Nicholas er langt fra et nyt navn i modebranchen. I 2008 startede han Danmarks første selvstændige livsstilsblog for mænd, og siden da har han gjort karriere hos Euroman.dk, været med til at stifte Les Deux, ligesom at han de sidste fire år har drevet eget kreativt bureau.

Som et led i NN07s igangværende internationale ekspansion, skal Virgil Nicholas med både sin erfaring og netværk være med til at udbrede kendskabet til NN07 i udlandet.

“Jeg har alle dage beundret NN07. Mærket indtog den nordiske herretøjs-scene med 240 kilometer i timen, og så sig aldrig tilbage. Tro mod deres værdier og med et målrettet fokus på produkt og kvalitet har de sikret NN07 omfattende markedsandele uden overvældende brug af kommunikative virkemidler. Det er derfor med ydmygt sind og stor respekt, at jeg går til værks,” siger han i pressemeddelelsen.

Som Head of PR & Communications kommer Virgil Nicholas til at arbejde tæt sammen med NN07s nye kreative direktør, Christopher Bastin.

“Virgil mødte jeg i min tid hos GANT, hvor han havde ansvar for udbredelsen af GANT Rugger på det danske marked. Hans iver, begejstring og smag taler for sig selv, hvorfor jeg ser frem til at få ham med ombord på den rejse, vi er på med NN07,” tilføjer Christopher Bastin.

Virgil Nicholas tiltræder officielt stillingen den 1. april 2018.