Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne, Udland

Ny chefdesigner hos Dior Homme

Efter 11 år i spidsen for Dior Homme træder belgiske Kris Van Assche tilbage og erstattes af den nyligt afgåede Louis Vuitton-designer, Kim Jones.
Efter 11 år i spidsen for Dior Homme træder belgiske Kris Van Assche tilbage og erstattes af den nyligt afgåede Louis Vuitton-designer, Kim Jones.

Næste skridt i den store designerrotation er en realitet. Efter Kim Jones fratrådte sin stilling hos Louis Vuitton i januar har rygtebørsen sendt ham mange steder hen. Han var blandt andet i opløbet til at overtage efter Christopher Bailey hos Burberry – et job Riccardo Tisci dog løb med. Nu er det dog blevet en realitet, at han overtager stillingen som Artistic Director hos Dior Homme efter Kris Van Assche. Det fremgår af en pressemeddelelse.

“Jeg er glad for at kunne byde Kim Jones velkommen hos Dior Homme. Jeg er sikker på, at han vil fortsætte med at udvikle Dior Homme på en global skala,” udtaler Pietro Beccari, Chairman og CEO hos Christian Dior Couture i en kort pressemeddelelse, hvori han tilføjer, at Kim Jones vil få støtte fra husets teams til at skabe den elegant herregarderobe, der kendetegner Dior Homme i balanceren mellem klassiske og mere tidstypiske designs. Pietro Beccari kom selv til Dior fra Fendi i februar, og chefdesignerskiftet er således hans første store aktion som CEO.

Selv udtaler Central Saint Martins-uddannede Kim Jones sin stolthed over at skulle overtage tøjlerne hos Dior Homme.

“Jeg er dybt beæret over at slutte mig til huset Dior, som er et symbol på den ypperligste elegance. Jeg vil gerne takke Bernard Arnault og Pietro Beccari for at stole på mig ved at give mig denne mulighed. Jeg er fast besluttet på at skabe en moderne og innovativ mandlig silhuet, som bygger på dette hus’ unikke arv,” fortæller den 38-årige Kim Jones videre.

Kim Jones første kollektion for Dior Homme vises til juni under den parisiske herremodeuge. Det ventes samtidig, at Kris Van Assche vil fortsætte i en endnu ikke offentliggjort stilling hos LVMH.