Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

Flere tunge navne til Copenhagen Fashion Summit

Copenhagen Fashion Summit nærmer sig, og talerlisten er ved at være på plads. Nyeste tilføjelser tæller blandt andre EU's konkurrencekommisær, Margrethe Vestager og Arkets Lars Axelsson – og topledere fra Burberry, Ganni og Maiyet.
Copenhagen Fashion Summit nærmer sig, og talerlisten er ved at være på plads. Nyeste tilføjelser tæller blandt andre EU's konkurrencekommisær, Margrethe Vestager og Arkets Lars Axelsson – og topledere fra Burberry, Ganni og Maiyet.

Efter offentliggørelsen af værterne Tim Blanks og Amber Valetta for et par uger siden og dernæst tilføjelsen af Stella McCartney og Graydon Carter til talerlisten har Copenhagen Fashion Summit offentliggjort næste hold af talere til årets topmøde – en liste, der tæller blandt andre Margrethe Vestager, Lars Axelsson og Ellen MacArthur.

Margrethe Vestager har i sit virke som først økonomi- og indenrigsminister i Danmark og senest som EU’s konkurrencekommisær i høj grad været med til at tegne modevirksomheders økonomiske rammer både nationalt og internationalt. Hun er desuden kendt for sit engagement i danske modearrangementer både som gæst og taler samt som ivrig fortaler for modens vigtighed både som eksportvare og i forhold til at sætte en bæredygtig agenda.

Da Arket blev lanceret af H&M Group i 2015 var det med svenske Lars Axelsson i rollen som administrerende direktør, og han står bag brandets løbende udvikling som konceptbutik. Arket har i dag fysiske butikker i blandt andet London, München, Amsterdam og København. Før Arket arbejdede Lars Axelsson i mere end ti år for H&M Group, blandt andet som global sales manager for & Other Stories.

Ellen MacArthur, der også deltog i sidste års udgave af Copenhagen Fashion Summit, trak sig i 2010 tilbage fra professionel sejlsport og stiftede Ellen MacArthur Foundation, der har fokus på cirkulær økonomisk omstilling.

De øvrige offentliggjorde talere tæller desuden:

  • Burberrys Vice President of Corporate Responsibility, Pamela Batty.
  • Gannis CEO, Nicolaj Reffstrup.
  • Paul Can Zyl, der er CEO for mærket Maiyet.
  • Linda Greer, forsker ved den nordamerikanske miljøgruppe Natural Resources Defense Council.
  • Global Fashion Agendas Chief Sustainability Officer, Morten Lehmann.
  • Julie Wainwright, CEO for netbutikken The RealReal.com.
  • Simon Collins, CEO for Fashion Culture Design Series.

Copenhagen Fashion Summit løber af stablen for sjette gang den 15.–16. maj 2018 i DR Koncertsal. Du kan købe din billet her.