Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

DAFI Tuesday: Bæredygtig forandring - hvor skal man starte?

DAFIs bæredygtighedschef Morten Lehmann sætter fokus på Pulse of The Fashion Industry-rapporten og hjælper med, hvilke indsatsområder man skal prioritere for at skabe forandring.
DAFIs bæredygtighedschef Morten Lehmann sætter fokus på Pulse of The Fashion Industry-rapporten og hjælper med, hvilke indsatsområder man skal prioritere for at skabe forandring.

Til DAFI Tuesday den 13. marts vil DAFI’s bæredygtighedschef Morten Lehmann fortælle, hvilke indsatsområder i forhold til bæredygtighed, I bør prioritere for at skabe forandring – både økonomisk i forhold til jeres egen virksomhed men også socialt og miljømæssigt.

Med udgangspunkt i Pulse of The Fashion Industryrapporten, som DAFI og BCG lancerede ved sidste års Copenhagen Fashion Summit, stiller Morten skarpt på bæredygtighed i modebranchen og vil blandt andet komme ind på følgende områder:

  • Hvordan klarer den globale modebranche sig indenfor bæredygtighed? Og hvilke geografiske- og virksomhedssegmenter klarer sig bedst?
  • Hvordan står det til i de forskellige led i værdikæden? Hvori ligger de største udfordringer?
  • Hvilke bæredygtige indsatsområder bør I prioritere for at skabe forandring?
  • Best practice eksempler

Foredragsholder
Morten Lehmann startede som Chief Sustainability Officer hos DAFI i februar. Han har igennem sin karriere haft fokus på den private sektors rolle i bekæmpelsen af globale samfunds- og miljømæssige udfordringer. Lehmann har arbejdet for og rådgivet regeringer, FN, NGO’er og virksomheder om bæredygtighed. Han har særlig erfaring indenfor modeindustrien både på koncern- og brandniveau og arbejdet i Sustainable Apparel Coalition med fokus på implementeringen af Higg Index.

PRAKTISK

  • Hvornår: Den 13. marts klokken 9-10.
  • Hvor: Design Society, Frederiksholms Kanal 30-C, 1220 København K.
  • Hvordan: Tilmelding til rsvp@danishfashioninstitute.dk senest den 8. marts – maks. to personer per virksomhed (husk at oplyse navn, virksomhed, CVR nr. og titlen på DAFI Tuesday’en). Det er gratis at deltage, forudsat at virksomheden besvarer det eftersendte spørgeskema. OBS! Denne DAFI Tuesday foregår på dansk, men præsentationen vil være på engelsk.