Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Navne

Direktørskifte hos LauRie

Efter 13 år i direktørstolen hos det bæredygtige danske brand takker CEO Henrik Hansen af. Svenske Cecilia Winther bliver hans afløser.
Efter 13 år i direktørstolen hos det bæredygtige danske brand takker CEO Henrik Hansen af. Svenske Cecilia Winther bliver hans afløser.

Det aarhusianske brand LauRie har i denne uge løftet for et direktørskifte, da Cecilia Winther tager over efter Henrik Hansen. Han har siddet på posten siden 2005, hvor han overtog virksomheden sammen med sin hustru, Lena Trend Hansen, men nu er tiden kommet til at hente friske kræfter ind, skriver LauRie i en pressemeddelelse.

”Det har været en vanskelig beslutning, som har modnet sig gennem længere tid. Kærligheden til virksomheden – og til teamet bag – er uformindsket, men alting har sin tid, og efter at have siddet på posten siden Lena og jeg købte virksomheden, følte jeg, at tiden var inde til, at der skulle ske noget nyt i mit liv,” fortæller Henrik Hansen om beslutningen i pressemeddelelsen.

Både Henrik og Lena Trend Hansen vil fortsat være involveret i LauRie som henholdsvis medlem af bestyrelsen og direktør for produkt, design og indkøb.

Firmaets nye administrerende direktør bliver svenskfødte Cecilia Winther, der kommer fra en tilsvarende stilling hos House of Brands. Hun er uddannet Cand.merc. i afsætningsøkonomi, har tidligere været direktør for Invita og salgs- og marketingdirektør i Fibo Group, ligesom at hun har været retaildirektør for smykkefirmaet Pilgrim.

”Jeg glæder mig enormt meget til at blive en del af teamet hos LauRie. Jeg kender kun virksomheden for noget godt – suveræn pasform, kvalitet, bæredygtig produktion – og desuden til fornuftige priser. Jeg har fulgt virksomhedens udvikling fra sidelinjen og synes rigtig godt om det nye fashion twist, som kollektionerne har taget. Stadigvæk i lækre materialer men nu med et endnu større udvalg,” siger Cecilia Winther og tilføjer:

”Jeg har fået mulighed for at komme ud og møde mine kollegaer, og det har været en sand fornøjelse. Organisationen har en fantastisk kultur, masser af kompetence og stort engagement.”

Cecilia Winther overtager officielt stillingen den 1. marts 2018.