Seneste nyt fra modebranchen
Artikler
Podcasts
Jobs
Bæredygtighed

Veras Market udvider til Odense

Det københavnske genbrugskoncept har netop offentliggjort ny markedskalender og butik – denne gang på Fyn. Ifølge grundlægger Rebecca Vera Stahnke er tiden moden til at udvide rækkevidden.
Det københavnske genbrugskoncept har netop offentliggjort ny markedskalender og butik – denne gang på Fyn. Ifølge grundlægger Rebecca Vera Stahnke er tiden moden til at udvide rækkevidden.

Det populære genbrugskoncept Veras Market udvider til Odense. Det sker både i form af en ny butik i Pogestræde samt nye faste markeder i Storms Pakhus. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Ifølge grundlægger og direktør Rebecca Vera Stahnke er der stort potentiale i at udvide konceptet til netop Odense.

”Jeg er overvældet over, at vi selv i utraditionelle loppemarkedsmåneder over vinteren har udsolgte markeder. Efter tre år ser jeg det som et naturligt skridt, at vi skal ud over hovedstadens grænser – både med marked og butik. Odense er i en rivende udvikling, og Veras skal selvfølgelig være der, hvor det rykker,” siger hun i pressemeddelelsen.

Rebecca Vera Stahnke er dog ikke den eneste, der glæder sig til samarbejdet – også Helene Marie Ottosen, kommunikations- og eventkoordinator i Storms Pakhus, ser frem til at være vært for Veras Market fremover.

”Storms Pakhus er enormt glade for at kunne offentliggøre samarbejde med Veras. Hele ånden omkring Veras markeder matcher værdierne i Storms Pakhus rigtig godt. Vi glæder os til at kunne åbne pakhuset for en masse sultne og shoppelystne gæster,” siger Helene Marie Ottosen i pressemeddelelsen. 

Veras blev grundlagt i København i april 2016 i håbet om at gøre danskernes forbrugsvaner mere bæredygtige ved at opfordre til at købe, bytte og sælge mere genbrugstøj.

”Idéen bag Veras var ønsket om at skabe et brand omkring genbrugstøj. I stedet for at købe ind fra nye kollektioner, så køber vi ind af folks brugte garderober. Hos Veras har alt tøj værdi. Man er altid sikret værdi for alt brugt tøj, man indleverer – der er ingen undtagelser – og vi ser frem til at gå på opdagelse i Odenses garderober,” afslutter Rebecca Vera Stahnke.

Den nye butik har adresse på Pogestræde 22 og åbner officielt den 8. marts, hvorefter der afholdes en åbningsreception den 10. marts kl. 12. Derudover vil der fremover blive afholdt Veras Market hver anden søndag fra og med den 11. marts 2018.